Najljepše haljine Zlatnog globusa: Blake Lively očarala u Versaceu

Piše: A.A., Zagreb, Los Angeles
Objavljeno 09.01.2017.

44

Najljepše haljine Zlatnog globusa

Najljepše haljine Zlatnog globusa

Blake Lively očarala je sve oko sebe odjevena u crnu haljinu Atelier Versacea, Natalie Portman blistala je u Pradi, a Nicole Kidman u kreaciji s potpisom Alexander McQueena

 hotelu The Beverly Hilton u kalifornijskom Beverly Hillsu proteklog je vikenda po 74. put održana prestižna dodjela nagrada Zlatni globus. Najviše nagrada odnio je mjuzikl 'La La Land', ali ljubiteljima i ljubiteljicama mode kudikamo su zanimljivije bile očaravajuće večernje haljine u kojima su najpoznatije glumice, ujedno i neke od najljepših žena svijeta, blistale na crvenom tepihu.

Blake Lively / Atelier Versace

Blake Lively / Atelier Versace

Veliku je pažnju privukla Blake Lively, koja je za ovu posebnu prigodu odabrala veličanstvenu crnu haljinu Versace Ateliera. I, sudeći po reakcijama, nije pogriješila!

Natalie Portman / Prada

Natalie Portman / Prada

Iako je u drugom stanju, Natalie Portman zablistala je u ženstvenoj žutoj haljini s Pradinim potpisom. Bio je to svojevrstan modni 'tribute' inauguracijskoj haljini nezaboravne Jacqueline Kennedy.

Emma Stone / Valentino

Emma Stone / Valentino

Emma Stone, zvijezda već spomenutog i višesteruko nagrađenog 'La La Landa', poglede je privlačila odjevena u prekrasnu zvijezdama ukrašenu večernju haljinu kultne modne kuće Valentino.

Nicole Kidman / Alexander McQueen

Nicole Kidman / Alexander McQueen

Nicole Kidman ide u onu kategoriju sretnica koje su "poput vina". Legendarna glumica izgleda fantastično iako je zakoračila u pedesetu godinu života, a za svoju savršenu figuru odabrlaa je haljinu modne kuće Alexander McQueen.


VIŠE O TEMAMABlake LivelyNicole KidmanEmma StonehaljineVersace AtelierZlatni globusNatalie Portman
Povezano