Najcool ljetni gadgeti

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.07.2011.

0

Centar Mikronis uskače kao Baywatch i rješava korisnike muka po idealnom ljetnom gadgetu dok oni razmišljaju o ostalim sastojcima idealnog odmora

Nekada su najvrjedniji, pa čak i jedini uređaji na plaži bili radiji s upitnim prijemom, no vremena su se promijenila pa bez obzira gdje provode svoj ljetni odmor – na popularnoj plaži, pustom otoku ili u debeloj hladovini uz omiljeno štivo i osvježavajuće piće – ni oni mlađi ni stariji ne žele izgubiti veze s prijateljima i ostatkom svijeta. I što onda čine? Baš kao ni od kreme za sunčanje, ni na plaži se ne odvajaju od svojih gadgeta – notebooka, tableta ili smartphona koji im omogućuju da obave neočekivane poslovne zadatke, prijateljima pošalju fotografije ili pročitaju novosti s omiljenih portala. No, izbor je velik pa notebook centar Mikronis uskače kao Baywatch i rješava korisnike muka po idealnom ljetnom gadgetu dok oni razmišljaju o ostalim sastojcima idealnog odmora. 

Notebook

Netbook

Netbook

 
Uređaj koji je sve osvojio svojom prenosivošću, sve je  češća zamjena za osobno računalo. Netbook pak odlazi i korak dalje pa su  korisnicima na raspolaganju uređaji još manjih dimenzija i još nižih cijena.

Tablet

Smartphone

SmartphoneIako prvi put spomenut kao koncept već 2001., tek je 2010. postao predmet žudnje mnogih. Tablet je zapravo kompromis između smartphonea i prijenosnog računala.

Smartphone

Tablet

TabletDolaskom operativnih sustava IOS, Android i Windows 7 te pojavom velikih ekrana i moćnih procesora, smartphone je mnogima postao neizostavan dio poslovnog i privatnog života.


VIŠE O TEMAMAgadgetiMikronisnotebooksmartphonetablet
Povezano

LG i Google predstavili Nexus 5X

Snažne i brze performanse

LG i Google predstavili Nexus 5X