Najbolji parfemi za ljeto 2011: Od Victorije Beckham do Burberryja

Piše: She.hr, Zagreb
Objavljeno 20.06.2011.

2

Ljeti nismo zarobljeni ispod više slojeva odjeće, stoga će pored preplanulog tena, do izražaja lakše doći i miris. Lagani cvjetni parfemi ili pak oni jači, odabir je na vama, a mi vam donosimo pet najboljih.

Parfem

Parfem

1. Glamurozni Victoria Beckham Signature Summer

Ovaj cvjetni parfem inspiriran je glamuroznim ljetnim stilom. Svježi vodeni ljiljan i frezija istančano povezani s  jasminom, vanilijom i cvijetom mošusa, čine ovaj parfem modernim i prikladnim za dan i za noć.

2. Prozračni Chanel Chance Eau fraiche

Stvorio ga je jedinstveni Jacques Polge kao vjetrovit, ženstveni miris savršen za ljeto. Mješavina citrusa i cedra, zumbula i jasmina savršeno je uravnotežena dodirom drvenastih aroma.

3. Romantični Dolce & Gabbana Light blue

Jedan od najomiljenijih parfema sa svježim voćem, svijetlim cvijećem i mekanim drvenastim aromama. Posebnu iskru daje nota jabuke, a ženstvenost parfema zaokružuju ruža i jasmin.
 
D&G parfem

D&G parfem

4. Gradski DKNY Women Summer 2011.

Parfem je inspiriran životom u gradu i jednim potpuno drugačijim, ljetnim ozračjem u New Yorku. Slatke voćne i cvjetne iskre predstavljaju zaigranu i ženstvenu mješavinu. Grejp, crvene bobice, jasmin i magnolija u bočici u obliku nebodera pravi je izbor za svaku gradsku curu.
 

5. Dodir Britanije uz Burberry Summer 2011.

Limitirano izdanje mirisa za žene donosi raspoloženje ljetnog britanskog jutra. Cvjetni miris s narančom, mandarinom i zelenim listom predstavlja pravo osvježenje ljetnog pljuska. Nota ruže, frezije i đurđevka te lagani dodir drvenastih mirisa cedrovine, sandalovine i bijelog mošusa čine parfem pravom ljetnom poslasticom.
 
Parfemi

Parfemi

She.hrVIŠE O TEMAMAparfemiljetoBurberry SummerDKNY Women SummerLight Blue
Povezano