MAKE-UP HITOVI: Najbolje pastelne palete sjenila

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 25.06.2014.

160

Paleta sjenila za oči Les 4 Ombres, № 228 Tissé Cambon, Chanel


Pastelni make-up visoko je na listi udarnih trendova (ove) sezone, a mi vam donosimo najljepše palete u primamljivim pastelnim tonovima

Kao inspiracija za stvaranje ove palete poslužio je - tvid. Ona je rezultat kombinacije ženstvenih boja, a idealno će pristajati uz bijelu košulju i blago preplanuo ten, piše ukrajinski Vogue.

Paleta za oči i obraze Trianon Palette, № 001 Favorite, Dior

Paleta iz kolekcije posvećenoj Mariji Antoaneti kombinacija je nijanse pistacije, svijetle čokoladne te puderastoroze nijanse. Crna je boja ovdje u ulozi tuša ili olovke za oči, a centralna ružičasta poslužit će kao rumenilo. Uz ovu kombinaciju boja vašim će usnama najbolje pristajati ruževi breskvastih nijansi.

Paleta sjenila za oči Prisme Yeux Quatuor, № 86 Rose Attraction, Givenchy

Ova je paleta spoj 3 nježnoroze nijanse i jedne smeđe s rozim podtonom za naglašavanje linije rasta trepavica. Stvorena je za rozi total look!

Paleta sjenila za oči 5 Couleurs Trianon Édition, № 234 Pastel Fontanges, Dior

Harmonija šećerastih pastelnih nijansi plave, roze, zlatne, srebrne i sive boje još je jedan novitet iz Diorove kolekcije Trianon. Idealno će pristajati uz rozi ruž i laganu romantičnu haljinu s cvjetnim printom. 

Paleta sjenila za oči Ecrin 4 Couleurs, № 503 Les Tendres, Guerlain

Ova je paleta kombinacija laganih i prozračnih nijansi: svijetle metalik zelene, boje slonove kosti bisernog sjaja, satenaste smeđeljubičaste nijanse te mat sjenila u boji šljive. Sjenila zajedno čine igru svjetla i sjene.

Paleta Eye Quartet Mineral Palette, № 12 Vibrant Light, Clarins

Roza i siva boja koriste se kao sjenila, boja šljive može poslužiti kao tuš, a sjajna mliječna nijansa kao highlighter. S ovom je paletom lako moguće stvoriti čudesan smokey eyes look u boji šljive. Idealna će mu dopuna biti svijetlo breskvasto rumenilo te lagana rozo-koraljna boja na usnama.

Paleta sjenila za oči Absolute Bright, № 010 Candy Warhol, Catrice

Ova je paleta spoj 6 pastelnih nijansi, od roze do boje pijeska. Zahvaljujući njezinoj bisernoj teksturi vaš će make-up biti blistav i proljetno razigran, a sjajila ove palete odlično će izgledati u kombinaciji s pastelnim usnama i nježnorozim rumenilom. 

Paleta All About Candies, № 02, essence

Pastelne nježne nijanse podsjećaju nas na marshmallow - riječ je o mliječnoj nijansi s laganim zlatnim sjajem, rozoj, lila, breskvastoj, plavoj te boji mente. Za sasvim romantičan izgled neka vam na usnama budu nježni pastelni tonovi, a ton lica neka bude sjajan i svjež.


VIŠE O TEMAMApastelne bojepastelni make-upsjenilo za očiEssenceCatriceClarinsChanel
Povezano