Najbolje iz nove kolekcije H&M-a: Sve miriše na proljeće!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 11.01.2017.

216

Mnoštvo dobrog denima, motorističke jakne i popularne bomberice... To su prve konkretne modne naznake proljeća iz H&M-a!

H&M s mirisom proljeća 2017.

H&M s mirisom proljeća 2017.

Oni intuitivniji već sada, usred sibirske zime, mogu osjetiti prve taktove toplog proljetnog optimizma. Za sve bez tog sofisticiranog dara - tu su lookbookovi i kampanje velikih modnih brandova, koji nam polako otkrivaju svoje adute za nadolazeću sezonu. U prvim danima nove godine dio svoje proljetne modne slagalice pokazao nam je i H&M, koji se novom kolekcijom nadovezuje na sve ono što smo gledali i u čemu smo uživali tijekom protekle (rane) jeseni.

Već u prijelaznom perriodu iz ormara ćete mirne savjesti moći izvući svoje neodoljive bajkerske kože i bomber jakne. Njima uz bok na listi najpopularnijih komada za nadolazeću sezonu stoje majice s fashionable natpisima i karirane košulje, a cijelu priču upotpunjuje cijela serija trendovskih denim komada, od traper suknji i retro traperica visokog struka do denim kopulja i jakni, koje će mnoge vratiti u neka prošla, kudikamo romantičnija i buntovnija vremena.Stilska inspiracija s mirisom proljeća 2017. čeka vas u galeriji fotografija, dok najtraženije komade, već sada dostupne u H&M-ovim trgovinama, možete škicnuti u priloženom kolažu.


VIŠE O TEMAMAbomber jakneH&Mtrapericekožne jaknebajkerske jaknetorbemajice dugih rukavatraper košuljetraper jakne
Povezano