Na zapadu Zagreba čeka vas bajkoviti Božićni grad

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.12.2021.

0

Foto: Salty pepper photography

Foto: Salty pepper photography

Spektakularnim vatrometom na zapadu grada otvorena je atraktivna božićna destinacija kraj Family malla, Božićni grad s bogatim sadržajem za djecu i odrasle

Sudeći po velikom broju posjetitelja već na samom otvorenju, ne sumnjamo da će Božićni grad postati obiteljska hit destinacija ovog prosinca.

Vrata Božićnog grada otvorila je Ella Dvornik i samim time postala gradonačelnica adventa Family malla. Ona je kao i mnogobrojni posjetitelji uživala uz bogatu gastronomsku ponudu i glazbu popularnog Food Truck Festivala na kotačima, koji je ove godine prvi put predstavio XMAS verziju.

Svoje adventske street food delicije predstavili su Batak grill, BarbaQ, Zlatni Dukat, Nadine Fritule i Pri suncu. Kuhano vino, gin i donutse osigurao je Leggiero bar po prvi put na kotačima. Samo otvorenje uveličali su svojim nastupom Zagrepčanke i dečki, a za animaciju djece bili su zaduženi vilenjaci.

Što Božićni grad izdvaja od ostale adventske ponude u Zagrebu?

Salty pepper photography

Salty pepper photography

Ulazom u Božićni grad prolazite kroz Ulicu Fantazije gdje djeca upoznaju hobite i vilenjake, šumske vile, trolove i zmajeve. Tamo su se smjestile  bajkovite kućice, a svaka od njih nosi svoju priču i tajnu. Ono što je oduševilo najmlađe posjetitelje je Djed Božićnjak s vilenjacima koji je pripremio mnoštvo poklona za svu djecu. Darivanje je organizirano svakim danom od 16 do 21 h, a po istom radnom vremenu radi i prostrano klizalište na kojem su se tražile klizaljke više!

Salty pepper photography

Salty pepper photography

ok čekate na red za hranu, piće ili darivanje kod djedice, djeca se mogu provozati u lunaparku.

Salty pepper photography

Salty pepper photography

Ledeni park krije instagramične kutke na kojima ćete napraviti najbolje božićne fotografije, a iz samog grada ponijeti nezaboravne obiteljske uspomene.


VIŠE O TEMAMAFamily MallAdvent u ZagrebuBožić 2021
Povezano