Na vjenčanje u niskim sandalama? Da! Evo što sve predlaže Mass

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.07.2018.

33

Stižu sandale koje vam trebaju ovoga ljeta, udobne i efektne, kvalitetne i moderne, od jutra do mraka i uz svačiji stil

Sezona vjenčanja i raznih proslava u punom je jeku. I mi smo se ovoga vikenda zabavljali na vjenčanju Nejca i Ane. Ana je djevojka čiji bi smo stil najlakše opisali kao umjetnički i pomalo etno, dok je Nejc roker i glazbenik u duši. Znali smo da njihovo vjenčanje neće biti previše tradicionalno, a posebno smo se pripremili na to da će biti spontano i, prije svega, zabavno.
Foto: Mass

Foto: Mass

Ovo je vjenčanje na koje ne odlaziš u visokim petama, već se pripremiš na dugu noć u udobnim cipelama! I upravo su takve Inuovo sandale – upečatljive, udobne, kvalitetne i moderne, neodoljivog metalizirajućeg sjaja!

Sandale za vjenčanje u trgovinama Massa

Sandale za vjenčanje u trgovinama Massa

Ako želite nešto više ekstravagancije, Inuovo sandale dolaze i u kombinaciji s dijamantima ili pak u kombinaciji srebrne i zlatne kože. Ukratko, one su one jedne sandale koje vam trebaju ovoga ljeta, udobne i efektne, kvalitetne i moderne, od jutra do mraka i uz svačiji stil! Potražite ih u Massu!

VIŠE O TEMAMAsandaleMass Shoesravne sandalesandale za vjenčanjeniske sandale
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se