Na što vas podsjeća prva kampanja Victorije Beckham?

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 26.09.2018.

1

Prva kampanja Victorije Beckham

Prva kampanja Victorije Beckham

Kampanjom nadahnutom legendarnom reklamnom pričom Marca Jacobsa iz 2008. godine Victoria Beckham slavi deseti rođendan svog istoimenog branda

Victoria Beckham lansirala je prvu reklamnu kampanju svog proslavljenog istoimenog modnog branda točno u vrijeme njegovog desetog rođendana. Nekad samo 'bivša spajsica i supruga slavnog nogometaša', danas svjetski poznata i priznata dizajnerica. Sve između u znaku je stvaranja i rasta njene modne kuće.

Foto: Juergen Teller

Foto: Juergen Teller

Victorijina prva marketinška kampanja referira se na sada već legendarnu marketinšku priču Marca Jacobsa iz 2008. godine, a tome u prilog ide i odabir fotografa. Cijelu stvar snimio je, naime, Juergen Teller, ime koje nam prvo pada na pamet kada spomenemo Jacobsove marketinške egzibicije. I sve je isto kao i prije deset godina, samo što se ime na vrećici promijenilo.

'Originalna' kampanja Marca Jacobsa s Victorijom Beckham iz 2008. godine

'Originalna' kampanja Marca Jacobsa s Victorijom Beckham iz 2008. godine

Kampanja, kao što možete vidjeti, u udarnom kadru prikazuje Victoriju Beckham u ženstvenoj 'nude' haljini, u predimenzioniranoj vrećici za šoping, dok na druga dva vizuala Posh pozira u bijelim štiklama.

VIŠE O TEMAMAVictoria BeckhamMarc JacobsJuergen Tellermodna industrija
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se