Zašto je Baldessarini Cool Force prvi izbor pravih frajera

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.05.2020.

0

Baldessarini Cool Force

Baldessarini Cool Force

Baldessarini je uhvatio hladnu sigurnost stila beskompromisnu eleganciju u dva muška mirisa Cool Force i Cool Force Sport. Luksuzni su to parfemi koji vam se uvuku pod kožu.

Čak i u najtežim situacijama treba zadržati hladnu glavu, imati hrabrost i stil: muškarci velikih zahtjeva oslanjaju se na aromatičnu svježinu  mirisa Baldessarini Cool Force koja savršeno podvlači njihov karakter.

Gornja nota nadahnuta je kardamomom, bergamotom i mandarinom, dok neroli, muškatni orašči i vodeni akordi daju aromatičnu i muževnu srednju notu. Sastav mošusa, cedra i bijelog pačulija daje snažnu auru. Moderna svježina za muškarce s ciljem.
 
Baldessarini Cool Force

Baldessarini Cool Force

Baldessarini Cool Force Eau de Toilette, 90 ml, 555 kn

   

Dinamika & snaga - Cool Force Sport

Cool Force Sport

Cool Force Sport

S njim mirnost je samokontrola i jačina karaktera osobe. Pokazuje upornost i snagu, gdje se drugi odriču, ostaje fokusiran u stresnim situacijama. Cool Force Sport sportska je interpretacija mirisa Cool Force. Pjenušava gornja nota uranja u aromatično-vodenu svježinu srednje note. Muževno mirisan ružmarin, sportski vodeni akordi i plemeniti neroli cvjetovi čine središnji dio. Donje note uvjeravaju toplim i elegantnim notama začinjeno-balzamičnog cedra i sandalovine, kao i jedinstvenim mirisom ekskluzivnog pačulija. Dinamična toaletna voda, za muškarce koji zrače samouvjerenom elegancijom u svojoj odvažnosti.
 
Baldessarini Cool Force Sport Eau de Toilette, 90 ml, 55 kn.


VIŠE O TEMAMABaldessarini Cool Forcemuški mirisiBaldessarini Cool Force Sportmuški parfemiBaldessarini
Povezano