Na špici smo vidjeli zbilja savršen spoj čizama i haljine

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 18.10.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Čizme u kaubojskom stilu i dalje igraju jednu od najznačajnijih modnih uloga na ulicama Zagreba, a u ovom su se slučaju našle u kombinaciji s efektnom kariranom haljinom

I dalje uživamo u poprilično ugodnim i vedrim vremenskim uvjetima listopada, a suncem okupana špica u ovom nam je mjesecu već podarila nekoliko desetaka izvrsnih lookova. Neki su više ljetni, neki više zimski, ali svi imaju onu karakterističnu notu reprezentiranu čizmama, balonerima ili kaputima. Sad nam stiže jedan jako dobar dnevni styling bez kaputa, ali zato s jako popularnim komadom obuće koji će vedriti i oblačiti sve do proljeća 2023.

Look ove zagrebačke fashionistice dobro je prošao i na špici i na našem Instagram kanalu, a za sve su kriva dva jako lijepa i efektna jesenska sastojka koje bi, vjerujemo, svaka žena poželjela u svom ormaru.

Prekrasna karirana haljina pokazala se kao pun pogodak s bezvremenskom, klasičnom bijelom košuljom koja joj je dala posebnu draž, a kombinacija je upotpunjena crnim kožnim čizmama u kaubojskom stilu, modelom obuće koji ide u krug najvećih trendova jesensko-zimske sezone. Look je zaokružen trendovskom torbicom i otkačenim sunčanim naočalama.


Sve u svemu - jako dobar modni recept za listopad! Slažete se?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankekaubojske čizmekarirane haljine
Povezano