NA LISTI ŽELJA! Zarine kožne čizme sa životinjskim uzorkom

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 27.11.2019.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Ove crne kožne čizme s potpeticom mogle bi se prometnuti u jedan od najtraženijih komada iz Zarine kolekcije za jesen/zimu 2019/2020.

Uskoro bi nam napokon trebala doći prava zima, što je svakako dobra vijest za brojne 'žrtve' južine koja je obilježila listopad i studeni. Novi vremenski uvjeti donose i nova pravila, više ne možete odgađati lov na tople i teške komade koji će nas pratiti sve do prve polovice ožujka naredne godine.

Jedne dobre čizme više su nego dobra ideja, a naši modni radari na Zarinim su policama detektirali novitet u koji vrijedi investirati.

Ove sezone pod utjecajem smo nekoliko ključnih trendova, čizme i čizmice u kaubojskom stilu su neprikosnovene, a alternativu predstavljaju glamurozni i ženstveni modeli sa životinjskim uzorkom odnosno efektom životinjske kože.

Zara

Zara

Ove crne kožne čizme s potpeticom mogle bi se prometnuti u jedan od najtraženijih komada iz Zarine kolekcije za jesen/zimu 2019/2020. Krase ih kožno gornjište s otisnutim životinjskim uzorkom, egejsko plavi potplati te presvučena tanka potpetica.

Još malo brojeva za kraj: visina potpetice iznosi 9,5 cm, a cijena - 1.199,90 kn. Biste li ih i vi nolsili?


VIŠE O TEMAMAčizmeZarakožne čizmecrna bojačizme s potpeticom
Povezano