Na Krk stiže Topic, globalna zvijezda hrvatskih korijena

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 24.08.2023.

0

Foto: Diamond

Foto: Diamond

Planetarni uspjeh postigao je emotivnim hitovima i suradnjama s Bebe Rexhom i drugim glazbenim zvijezdama. Ponosan na svoje korijene, često posjećuje Hrvatsku i rodbinu u Puli.

Više od milijardu pregleda u jednoj godini te više od milijun pratitelja! Takvi su rezultati Tobiasa Topića, vladara svjetskih top ljestvica, poznatijeg kao Topic. Njemačka zvijezda hrvatskih korijena, nakon niza nastupa diljem svijeta, stiže u petak, 25. kolovoza i u Diamond Club na Krku.

Svoj uspjeh može pripisati vlastitoj upornosti, stvaranju pjesama i objavljivanju na digitalnim servisima. Uslijedili su i prvi hitovi, no svjetsku popularnost dostigao je pjesmom Breaking Me u suradnji sa švedskim pjevačem A7S. S istim glazbenikom potpisao je i sljedeću uspješnicu 9PM (Your Love), tj. obradu velikog house hita njemačkog DJ-a ATB-ja iz 90-ih. Ta je pjesma bila nominirana za Brit Awards u konkurenciji s Justinom Bieberom i Billie Eilish.

Jedan od najvećih uspjeha Topica je suradnja sa zvijezdom Bebe Rexhom i zajednička pjesma Chain My Heart, a zapažene su i kolaboracije s izvođačima kao što su Lil Baby i Clean Bandit. Vrhovi ljestvica u mnogim zemljama, brojne prestižne nominacije i nagrade te nastupi na najvećim festivalima poput Tomorrowlanda obilježili su također njegovu karijeru.  

Ponosan na svoje korijene, Topic ističe kako navija za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. U Hrvatskoj je već nastupao na Sea Star festivalu u Umagu, a i privatno je često u našoj zemlji, posebno u posjetima rodbini u Puli. Ovoljetni boravak na Jadranu okrunit će spektakularnim nastupom u jednom od najvećih klubova u regiji – krčkom Diamondu.


VIŠE O TEMAMAotok KrkKlub DiamondDiamond ClubMalinskaTobias Topić
Povezano