Na 5. Dimensions festivalu isplovit će 20 party brodova

Piše: CroModa, Pula, Zagreb
Objavljeno 23.05.2016.

0

Dimensions Festival

Dimensions Festival

Legendarne zabave na brodovima od samog početka čine srce festivala, a za jubilarno, peto izdanje ova morska dimenzija doći će još više do izražaja

Nakon što je nedavno otkriven detaljan program 5. Dimensions festivala koji se sprema u četiri uzbudljiva dana i noći na Štinjanskom poluotoku, festival je upravo otkrio još jednu nezaobilaznu komponentu – zabave na brodovima.

Legendarne zabave na brodovima od samog početka čine srce festivala, a za jubilarno, peto izdanje ova morska dimenzija doći će još više do izražaja. Uz osam pozornica na jedinstvenoj tvrđavi Punta Christo, iz festivalske luke isplovit će 20 brodova kojima će ‘kormilariti’ neke od najvećih izdavačkih kuća, kolektiva i glazbenih medija iz svijeta elektroničke glazbe kao što su Hessle Audio, Exit Records, Eglo Records, Resident Advisor, The Hydra, Dance Tunnel, Feelings i Ampere.

Brodovi će danonoćno ploviti prekrasnom obalom pulskog zaljeva i Nacionalnog parka Brijuni, s polazišnom točkom u luci podno tvrđave Punta Christo. Od popodnevnih krstarenja uz soul i disco glazbu, do žestokih techno setova u sumrak, svima koji će ploviti Dimensions party brodovima zagarantirana je divna uspomena na ljeto 2016.

Ulaznice za zabave na brodovima mogu se kupiti od srijede, 27. svibnja preko sljedećeg linka. Više informacija o svim brodovima pronađite ovdje.

Povezano