Mythic Oil: Hranjivo ulje za kosu iz L'Oreal Professionnela

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.09.2011.

0

L'Oréal Professionnel Mythic Oil

Mythic Oil se zahvaljujući svojoj laganoj i hranjivoj teksturi može koristiti na više različitih načina

L'Oréal Professionnel Mythic Oil

Upotreba ulja za njegu kose i kože datira od najstarijih vremena. Hvaljena zbog svojih aromatskih i medicinskih svojstava, biljna ulja korištena su u tretmanima ljepote još od Egipta. Razumijevanje medicinskih svojstava ulja ide ruku pod ruku s povijesti aroma terapije koja datira od Antičke Grčke gdje je aroma terapija s uljem i biljkama korištena kao lijek ili kozmetičko sredstvo.

Kozmetičke blagodati

Biljna ulja snažni su hranjivi i zaštitni agensi: bogata lipidima i vitaminima, hidratiziraju, omekšavaju i stvaraju zaštitni omotač koji sprečava isparavanje vode koja se nalazi na površini kože ili kose te se na taj način održava potrebna vlažnost. Danas se biljna ulja naširoko koriste u salonima, spa centrima, parfumerijama ili čak u ljekarnama zahvaljujući svojim unutarnjim kvalitetama: imaju sposobnost čišćenja, regeneriranja, revitaliziranja neravnoteže kože, kose ili vlasišta. Biljna ulja zauzela su svoje mjesto na tržištu kozmetike.

Orijentalne žene kombiniraju upravo ta dragocjena ulja kako bi dobile najbolji spoj za ljepotu svoje kože i kose. U suradnji sa vrhunskim stručnjacima iz laboratorija Recherche Avancée L'Oréal za njegu kose, L'Oréal Professionnel koristi ovu tradiciju spoja dragocjenih ulja i predstavlja: Hranjivo ulje za sve tipove kose, obogaćeno spojem dvaju iznimnih dragocjenih ulja avokado ulja i ulja grožđa.

Ulje avokada: Poznato po svojim nevjerojatnim hranjivim osobinama u kombinaciji s nevjerojatnom lakoćom.

Ulje grožđa: Visoka koncentracija esencijalnih masnih kiselina i linolenske kiseline, jednog od najsnažnijih antioksidansa na svijetu.

Mythic Oil zahvaljujući svojoj laganoj, ali hranjivoj teksturi, može se koristiti na više različitih načina: kao proizvod za postizanje volumena – pruža zaglađenost, podatnost i intenzivan sjaj kroz olakšano feniranje; kao proizvod za krajnji učinak – pruža sjaj, dugotrajnu anti-frizz zaštitu i mekoću; kao pojačivač sjaja i mekoće kose u kombinaciji s Majirel profesionalnom bojom za kosu.


VIŠE O TEMAMAMythic Oilulje avokadaulje grožđanjega koseL'Oreal Professionnelulje za kosu