Must-have japanke za sve modno i ekološki osviještene igrač(ic)e

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.03.2019.

1

Havaianas x IPE

Havaianas x IPE

U sklopu suradnje Havaianasice iz IPE kolekcije prikazuju raznolikost brazilskih šuma te divlje vrste koje postoje samo u brazilskom eko sustavu

Havaianasice su već prepoznatljive po svojim vibrantnim printevima, inovativnom dizajnu i vrhunskoj kvaliteti, ali i pozitivnom duhu brenda. Svake godine na tržištu se nađe nekoliko posebnih te jednako kvalitetnih kolekcija od kojih svaka nosi svoju priču i poseban dizajn. Havaianas modeli, veselog i kreativnog printa, često prikazuju šarenu floru i faunu Brazila. Brend zbog svoje ljubavi i želje za očuvanjem okoliša, od 2004. godine, održava partnerstvo s ustanovama poput IPE – Instituta za ekološka istraživanja.
Foto: Havaianas

Foto: Havaianas

U sklopu suradnje Havaianasice iz IPE kolekcije prikazuju raznolikost brazilskih šuma te divlje vrste koje postoje samo u brazilskom eko sustavu. Mnoge od vrsta prikazanih na printevima bile su predmet istraživanja na IPE institutu. Tako ove godine modele iz IPE kolekcije, izrađene od prirodne gume, krase 3 ugrožene životinjske vrste - preslatki majmun (Leontopithecus rosalia), šarena papiga Ara (Ara Chloropterus) te odvažni jaguar (Panthera Onca). Modele je dizajnirao talentirani brazilski ulični umjetnik i ljubitelj prirode Arlin Graff. Njegov vrhunski dizajn i viši cilj ove kolekcije čine ove modele iznimno poželjnim i „must have“ komadom za sve modno i ekološki osviještene pojedince.
Foto: Havaianas

Foto: Havaianas

Više od 21 godine, IPE je posvećen očuvanju flore i faune Brazila kroz sustavna istraživanja ugroženih i ranjivih vrsta, poticanja obnove krajolika i projekata koji aktivno rade na poboljšanju kvalitete života lokalnih zajednica. Glavni cilj ove Havaianasove suradnje je podizanje svijesti o očuvanju okoliša kako bi zadržali njegovu ljepotu i sačuvali ga za buduće generacije. Od prodaje svakog para iz ovih kolekcija donira se 7% neto vrijednosti upravo u te svrhe.

VIŠE O TEMAMAjapankeHavaianas
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se