Možete li vjerovati da je bila predebela za Lauren?

Piše: Tea Marić, Zagreb
Objavljeno 26.12.2012.

0

Filippa Hamilton na naslovnici Amice

Ljepotica sa siječanjske naslovnice magazina Amica prije tri godine dobila je otkaz je 'nije mogla stati' u odjeću modne kuće Ralph Lauren

Filippa Hamilton na naslovnici Amice

Prelijepe noge i ništa manje dobar ostatak tijela s naslovnice talijanskog magazina Amica za siječanj vlasništvo su Filippe Hamilton, koju je za prvi cover popularnog časopisa u 2013. godini snimio Joachim Mueller Ruchholtz.
Ova 178 centimetara visoka brineta neodoljivih očiju i zavodljivog pogleda urezala nam se u sjećanje 2009. godini, kada joj je pripala glavna uloga u skandalu modne kuće Ralph Lauren. Na plakatima plasiranim na japansko tržište Laurenovi stručnjaci su je retuširali tako da izgleda mršavije tragikomično joj suzivši tijelo u odnosu na glavu, koja je ostala netaknuta. Nakon što je kampanja ismijana od strane brojnih blogova i portala, počele su još veće muke za ovu švedsko-francusku manekenku.
Lauren je prekinuo suradnju s Filippom, a ona je u više navrata nakon toga naglasila da je uzrok to što je "predebela za njihove standarde". Tvrdila je i da je dobila pismo u kojem joj objašnjavaju da je razlog prekida poslovne suradnje to što ne može stati u njihovu odjeću.

Tri godine nakon skandala Filippa zavodi s naslovnice Amice, a vi prosudite je li - predebela!

VIŠE O TEMAMAFilippa HamiltonAmicaJoachim Mueller RuchholtzRalph Lauren
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se