Moschino [tv] H&M uskoro u trgovinama, pogledajte lookbook!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 11.10.2018.

10

Moschino [tv] H&M

Moschino [tv] H&M

Moschino [tv] H&M će biti dostupan u odabranim trgovinama širom svijeta, a online na HM.com, 8. studenog ove godine

Za novi Moschino [tv] H&M lookbook, Moschinov kreativni redatelj Jeremy Scott okupio je svoje prijatelje kako bi pokazao pozitivnost, ljubav i raznolikost koji su u središtu kolekcije. Moschino [tv] H&M će biti dostupan u odabranim trgovinama širom svijeta, a online na HM.com, 8. studenog.
"Kad god dizajniram, razmišljam o svojim prijateljima. Moschino [tv] H&M lookbook je poput proslave; naglašavajući zabavu, žar, kreativnost i energiju ljudi i kolekcije", kaže Jeremy Scott, Moschinov kreativni direktor.

Foto: H&M

Foto: H&M

"Volim kako Jeremy snima duh Moschino [tv] H&M u lookbook-u. Ovo je glasna i ponosna kolekcija za svakoga tko se želi zabavljati, bez obzira na to tko ste i gdje ste", kaže Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica H&M-a.

Lookbook je snimio i uredio Jeremyov dugogodišnji suradnik i fotograf Marcus Mam i stilist Carlyne Cerf de Dudzeele.

Visoku energiju Moschino [tv] H&M kolekcije, uz sve Moschinove začine poput pop glamura, uličnog stava, humora među ostalima nosili su Aquaria - dobitnik RuPaulove Drag Race sezone 10; Amiaya - blizanci i influenceri Aya i Ami; Sakura Bready - asistent Jeremy Scotta u MOSCHINO i Pablo Olea - najbolji prijatelj Jeremyja i voditelj Moschino globalnih komunikacija i PR-a.

Moschino [tv] H&M

Moschino [tv] H&M

H&M je upravo pokrenuo i Moschino [tv] H&M giphy naljepnice za Instagram Stories, Snapchat i iMessenger kako bi korisnici mogli dodati vlastiti sadržaj. Dostupni su i animirani logotipi i amblemi iz kolekcije, kao i giphys samog Jeremyja koji širi ljubav kolekcije.

VIŠE O TEMAMAMoschino [tv] H&MJeremy ScottMoschinoH&MAnn-Sofie Johanssonjaknekožne jakne
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se