Moschino i H&M privukli brojne hrvatske trendseterice

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.11.2018.

15

Za ekskluzivan pre shopping događaj i party koji je uslijedio nakon toga, tražila se po gradskim kuloarima pozivnica više

Bivša tvornica Pluto sinoć je postala šareni epicentar MOSCHINO [tv] H&M svijeta. Za ekskluzivan pre shopping događaj i party koji je uslijedio nakon toga, tražila se po gradskim kuloarima pozivnica više, što i ne čudi jer ovaj spektakularni događaj nikog nije ostavio ravnodušnim.

Šarene svjetlosne i TV instalacije učinile su ovaj prostor sinoć najinstagramičnijim mjestom u gradu.

Baš kako se i očekuje od  MOSCHINO [tv] H&M svijeta, glazbeni doživljaj sinoć je upotpunio ovu noć. Na oduševljenje svih kao posebna gošća pojavila se legendarna pjevačica i pop ikona Bebi Dol koja je svojim hitovima rasplesala sve prisutne.

Dok je uzvanike zabavljala DJ SuperBabeKillah, senzacionalan performans jedinstvenog kolektiva House Of Flamingo zapalio je sve prisutne.

Pjevačica Maja Šuput sinoć je bila prava MOSCHINO [tv] H&M djevojka i upravo ona prva je odjenula nove komade iz nove H&M Moschino kolekcije, tom prigodom Maja je izjavila: "Ova kolekcija nosi moj DNK, i sve je ono što ja jesam, zabavna, šarena, vedra i vesela".

A da su sinoć svi htjeli biti dio ovog događaja potvrđuje i prisutnost brojnih osoba iz društvenog života poput Sandre Perković, Bojane Gregorić Vejzović, Ane Begić Tahiri, Ane Maras Haramander, Loredane i Tomislava Bahorić, Larise Lipovac, Matije Vuice, Izabele Rakonić, Mirne Maras, Ane Vučak Veljače, Ive Radić, Elle Dvornik, Tamare Kalinić i brojnih drugih.


VIŠE O TEMAMAH&MBorna KotromanićIzet HajrovićElla DvornikMoschino [tv] H&MIva RadićMario GavranovićMaja ŠuputAndrea ŠušnjaraAnita GavranovićMirjana Mikulec
Povezano