Morski ljudi, morske žene: Novi spot grupe Silente

Piše: CroModa, Dubrovnik, Zagreb
Objavljeno 28.04.2014.

1

Silente

Silente

Dubrovčani su nominirani ove godine i za prestižnu nagradu Porin u kategorijama pop albuma i debitanta godine

Popularna dubrovačka glazbena grupa Silente ovih je dana snimila novi spot za hit singl Morski ljudi, morske žene kojim će se javnosti predstaviti na nadolazećem CMC festivalu. Dubrovčani su nominirani ove godine i za prestižnu nagradu Porin u kategorijama pop albuma i debitanta godine.
Nastavljajući tradiciju da svaka odlična pjesma mora imati i odličan videospot Silente je još jednom udružio snage sa poznatim glumcem, redateljem i producentom Dejanom Aćimovićem. Kao kulisu za snimanje spota Morski ljudi, morske žene iskoristili su kamenolom u okolici Samobora i obližnju pilanu. Premijera novog spota dubrovačke grupe očekuje se sredinom svibnja. Kao i na prethodnim spotovima i ovoga puta su Dejanu „asistirali“ stalni suradnici direktor fotografije Dario Hacek, montažer Vlado Gojun i producentica Tatjana Aćimović.
"Ponekad nam se čini da će nas Dejanov perfekcionizam skroz iscrpiti, ali naučili smo se dati mu puno povjerenje i ne postavljati suvišna pitanja. Tako radimo najbrže i najuspješnije, a krajnji rezultat uvijek nadmašuje naše najboljih snove!" - glas su istaknuli Sanin i Tibor Karamehmedović iz Silentea. U ipčekivanju video spota, poslušajte pjesmu:


VIŠE O TEMAMASilenteSanin KaramehmedovićTibor KaramehmedovićDario HacekVlado GojunTatjana Aćimović
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se