Montura 7. i 8. lipnja u podrumima Dioklecijanove palače

Piše: CroModa, Split, Zagreb
Objavljeno 26.05.2014.

3

Montura 2013. | Arhivska fotografija

Montura 2013. | Arhivska fotografija

Montura Split Fashion Destination po 10. put pridonosi živosti splitske modne scene, a Split postaje desetinacija onog najboljeg u hrvatskom dizajnu.

Montura Split - Fashion Destination ove će godine obilježiti okruglih deset godina trajanja i ponovno će se 7. i 8. lipnja (subota i nedjelja) održati u čarobnim prostorima Dioklecijanovih podruma.
Ovaj već nadaleko poznat modni projekt iz godine u godinu okuplja sve više sudionika – modnih autora i frizera, te pobuđuje sve veći interes publike. Tako je i ovih dana iskazan velik interes hrvatskih dizajnera za sudjelovanje na modnoj reviji u jedinstvenom scenskom prostoru podrumskih dvorana pred uvijek zahvalnom splitskom publikom. Organizator se našao pred teškim zadatkom – kako napraviti selekciju među brandovima i dizajnerima koji redom imaju što pokazati na splitskoj Monturi. No, u konačnici, zbog ograničenog vremena pistom u Podrumima proći će kolekcije poznatih i omiljenih hrvatskim dizajnera: Marina Design, Modna kuća Mak, Monika Sablić, Arileo, Anamarija Asanović, 82 Score 88, Fjabe, Envy Room, Ivica Skoko, Lella Design, Morana Krklec, Ledenko, Begović i Štimac, Lokomotiva, Martina Felja i Luka Couture.
Montura će modnoj publici prezentirati što su nam za sezone proljeće/ljeto 2014. odnosno jesen/zima 2014/2015. godine pripremili hrvatski proizvođači i dizajneri.

U sklopu Monture ove će se godine održati i treći Festival frizera – Split 2014. za koji je i ovaj put zainteresiran velik broj majstora iz cijele Dalmacije.

VIŠE O TEMAMAMonturaSplit Fashion DestinationFjabeEnvy RoomIvica SkokoMonika SablićArileoMartina Felja
Povezano