Monika Mamić i Branka Krstulović otkrile savršene ljetne torbe

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 29.05.2015.

0

Dolaskom vrućih ljetnih dana hrvatski modni brend Mariposa dizajnerice Kristine Bradač i drogerija Kozmo predstavljaju jedinstvenu modnu suradnju

Na radost brojnih žena, kreirane su dostupne, lagane, prozračne, ljetne Mariposa torbe. Prostran suputnik od sada vam je najbolja prijateljica koja će vas pratiti na plažu, odlazak u grad ili nabavu.  Među prvima, nove torbe su isprobale Branka Krstulović, Lorena Nosić, Monika Mamić i Martina Podgorski, Iris Rajčić i brojni drugi.

Ljetna platnena torba Mariposa by Kristina Bradač dolazi u tri dizajna; šarenom cvjetnom, bež s uzorkom bijelih točkica te jednobojnom tirkiznom. Sve torbe krasi, za Mariposu karakterističan, detalj kožnog leptira u raznim bojama.

"Svako ljeto od prijateljica slušam priče kako je gotovo nemoguće pronaći lijepu i funkcionalnu platnenu torbu za plažu i grad, a i sama sam se uvjerila u to. Zato sam uistinu ponosna što sam posebno za drogerije Kozmo dizajnirala multifunkcionalnu ljetnu torbu!" - izjavila je modna dizajnerica Kristina Bradač.

"Vjerujem da će naši vjerni kupci prepoznati kvalitetu i jedinstven dizajn ljetnih Mariposa torbi. Veseli nas da drogerija Kozmo nastavlja suradnju i proizvodnju hrvatskih brendova i marki, što nam je posebno važno. Ljetne torbe cijenom su dostupne svima i nadam se da će brojnim damama uljepšati i olakšati vruće ljetne dane!" - izjavio je Vedran Mažuran-Marjanović, direktor marketinga Kozmo drogerija.

Limitirano izdanje platnene ljetne torbe Mariposa by Kristina Bradač u potpunosti je izrađeno u Hrvatskoj, na što su i Kozmo i Mariposa posebno ponosni. Mariposa by Kristina Bradač brend je koji već gotovo dvije godine osvaja brojne žene svojim jedinstvenim torbicama izrađenim od najfinije kože.

Ljetne torbe se mogu pronaći u odabranim drogerijama Kozmo po cijeni od 99,99 kn.


VIŠE O TEMAMAKozmoMariposaVedran Mažuran-MarjanovićBranka KrstulovićLorena NosićMonika MamićMartina PodgorskiIris RajčićKristina Bradač
Povezano