Mohito za haljinu koja obara s nogu traži samo 189 kuna

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 02.12.2022.

0

Foto: Mohito

Foto: Mohito

Da dobre stvari nerijetko nisu i papreno skupe najbolje dokazuje ova čarobna haljinica s potpisom brenda Mohito koja košta više nego prihvatljivih 189 kuna

Stigao nam je prosinac, mjesec kalendarskog dolaska zime, ali i popratnih zimskih i (pred)blagdanskih radosti. Adventska čarolija je krenula, ni Božić i Nova godina više nisu tako daleko. A u modnom smislu udarne pozicije u izlozima poznatih trgovina te u lookbookovima polako preuzimaju party komadi.

Vraćaju se šljokice i blještavilo, čipka i prozirni elementi, zavodljive visoke pete i glamurozni detalji, a na veliku scenu stiže i jedna boja koju mnogi obožavaju. Boja ljubavi, strasti i blagdana. Vrijeme je za, pogađate, crvenu!

Već smo u nekoliko navrata naglasili da će ovaj prosinac biti u znaku vladavine crvene, a potvrđuju nam to i modni noviteti na policama brenda Mohito. Među njima smo detektirali i jednu famoznu haljinicu koja je dokaz da dobre stvari nerijetko nisu i papreno skupe.

Mohito

Mohito

Riječ je o jednostavnoj, ali romantičnoj i upečatljivoj crvenoj haljini s V-izrezom, mini duljine i dugih rukava. Sve što uz nju trebate su zavodljive cipele i... čarolija može početi! Cijena - 189,90 kuna.

Foto: Mohito

Foto: Mohito

Biste li je i vi nosili?


VIŠE O TEMAMAhaljineMohitomini haljineparty haljinehaljine za izlaskecrvena boja
Povezano