Mohito ima jaknu koju ćemo uskoro viđati i na špici

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 28.09.2023.

0

Foto: Mohito

Foto: Mohito

Jakna je esencijalan sastojak jesensko-zimske garderobe, a jedan trendovski model probio se na prvo mjesto liste najprodavanijih modnih komada u trgovinama brenda Mohito

Jesen je stigla, ali mi i dalje uživamo u ljetu! No, iako su temperature još uvijek pogodnije za ljetne nego za jesenske komade, mnogi od nas u potrazi su za modnim esencijalima u koje ćemo uskočiti čim temperature skliznu u okvire jesenskog standarda. I u trgovine najpoznatijih brendova pristigli su topli noviteti, najveću pažnju - logično i očekivano - privlače čizme i jakne.

A kad je o jaknama riječ, jedan model već je privukao veliku pažnju zaljubljenica u kreacije modne kuće Mohito, ekspresno se probivši na prvo mjesto liste najprodavanijih komada u rujnu. Pa, ako ste u potrazi za jaknom, evo što je IN.

Mohito

Mohito

Najbolje se u Mohitu prodaje ova kratka jakna s krznenim ovratnikom. Dostupna je u dvije podjednako popularne boje - mornarski plavoj i kremastobijeloj. Dobro će se ulopiti u sve jesenske kombinacije, a vama prepuštamo odabir nijanse koja više odgovara stanju u vašoj garderobi.

Foto: Mohito

Foto: Mohito

Cijena ovog bestselera s potpisom Mohita iznosi 59,99 eura (451,99 kuna). Dakle - hot or not?


VIŠE O TEMAMAjakneMohitoženske jaknezimske jakne
Povezano