Mohito haljinom koja se izvrsno prodaje najavljuje proljeće

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 28.01.2024.

0

Foto: Mohito

Foto: Mohito

Cvjetni uzorak vraća se u velikom stilu kao velika najava prijelaza iz zime u proljeće, a najprodavaniji komad na policama modne kuće Mohito na najbolji način slijedi ovaj trend

U finalnim smo danima siječnja, možemo slobodno reći da se one prve, sramežljive naznake proljeća mogu osjetiti u zraku. A još više u trgovinama najpopularnijih modnih kuća! Teški zimski komadi polako padaju u drugi plan, primat preuzimaju neki novi/stari trendovi, karakteristični za proljetni dio godine.

Potvrđuje to i nova lista bestselera u trgovinama brenda Mohito, čiji je tron preuzela jedna kreacija koja najavaljuje jedan veliki trend i pritom širom otvara vrata nadolazeće sezone. Ništa tako dobro ne simbolizira povratak proljeća u naše živote i ormare kao cvijeće, a ovaj Mohitov hit osvaja upravo floralnim motivima!

Mohito

Mohito

Najprodavaniji komad u Mohitu je, dakle, ova ženstvena midi haljina s cvjetnim uzorkom, romantičnim puf rukvima, vezanjem oko struka i plisiranom suknjom. Divan komad za savršen prijelaz iz hladnijeg u topliji dio godine!

Foto: Mohito

Foto: Mohito

Cijena ovog Mohitovog hit komada iznosi 34,99 eura.


VIŠE O TEMAMAhaljineMohitomidi haljinecvjetni uzorakcvjetne haljine
Povezano