Modri provociraju: Igrači Dinama skinuli skoro sve sa sebe!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.12.2012.

2

Luis Ibanez / Dinamo Zagreb

Limited edition kalendar 'Dinamo povjerljivo' obraća se ljepšem spolu

Luis Ibanez / Dinamo Zagreb

Dinamo je u prostorijama klupskog restorana danas predstavio dugoočekivane službene kalendare za 2013. godinu. Ove je godine Modri klub odlučio za svoje navijače prirediti standardni kalendar "Iza tribina" - ove godine izuzetno zanimljivog koncepta, a za navijačice limited edition kalendar Dinamo povjerljivo - provokativni kalendar za koji su igrači Dinama skinuli gotovo sve sa sebe, javlja službena stranica zagrebačkog Dinama.

Kalendari će biti u prodaji od 10. prosinca, cijena kalendara "Iza tribina" iznosi 40 kn, a cijena kalendara "Dinamo povjerljivo" 69 kn. Kalendari će se moći kupiti na Dinamovom kiosku, putem web shopa i Dinamovih povjerenika.

Navijačice su imale priliku same odabrati kojih će se 12 igrača naći u limited edition kalendaru.

- Limited edition kalendar je namijenjen prvenstveno ženskoj publici stoga smo napravili glasovanje na Facebook stranici Dinama gdje su navijačice glasovale za igrača koje žele vidjeti na kalendaru. Na kraju smo u kalendar uvrstili 12 igrača s najviše glasova. Hvala igračima na hrabrosti što su se upustili u ovaj projekt. Ovakvi kalendari u svijetu su prisutni već duže vrijeme, vjerujem da je sad sretan i ženski dio publike - izjavila je Jasmina Pešić, jedna od zaslužnih za idejno rješenje kalendara.


VIŠE O TEMAMADinamo ZagrebDinamo povjerljivoLuis IbáñezJasmina Pešić
Povezano