Modni spektakl na suncem okupanoj travanjskoj špici

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.04.2024.

0

Druga subotnja špica u travnju protekla je u znaku više ljetnih nego proljetnih vremenskih uvjeta, a donijela nam je niz spektakularnih i inspirativnih modnih kombinacija

Prvu polovicu travnja 2024. pamtit ćemo po ljetu prije ljeta. Sunce prži, temperature su visoke, ovih dana nerijetko prelaze i psihološku granicu od +30. Ljetni su uvjeti doveli i do ljetne mode na drugoj subotnjoj špici u mjesecu. Tjednima smo se pripremali za prijelazne komade, jakne i balonere, a na kraju smo dobili majice kratkih rukava, ljetne kombinezone, lanene hlače i boje koje nas podsjećaju na lipanj i srpanj.

Bila je to spektakularna subotnja špica na kojoj smo ulovili niz fantastičnih stylinga od kojih će neki zasigurno završiti i u krugu najboljih kombinacija sezone.

U prvom su planu, očekivano, bili denim komadi. Uživali smo u svim mogućim tipovima traperica, traper suknji, košulja i kombinezona... Druga trendovska crta koja se da uočiti već na prvu, a koja je definitivno posljedica visokih temperatura, jeste dominacija bijelih komada, koji obično vladaju u ljetnom dijelu sezonu.

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Sve to u kombinaciji s trendovskim tenisicama, sandalama, loafericama i atraktivnim modnim dodacima čeka vas u galeriji fotografija!


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano