Modni ormar: Peto izdanje od 4. do 25. studenog 2010.

Piše: CroModa.com
Objavljeno 18.10.2010.

0

Peto izdanje Modnog ormara na rasporedu je od 4. do 11. studenog 2010. godine, popraćeno inozemnim stručnim žirijem. U okviru ovogodišnjeg Modnog ormara svoje će revije održati Stjepan Čuka, Sanja Jakupec, Tomo Jerčić, Igor Dobranić, Milena Rogulj, Jasmina Bolanća, Nada Došen, Etna Maar, Tanja Bedeković, Ivana Valdec i Artiđana.

Modni ormar, jedino modno strukovno natjecanje u Hrvatskoj, održat će se od 4. do 25. studenog ove godine

Modni ormar

Modni ormar

Peto izdanje Modnog ormara na rasporedu je od 4. do 25. studenog 2010. godine, popraćeno inozemnim stručnim žirijem. U okviru ovogodišnjeg Modnog ormara svoje će revije održati Stjepan Čuka, Sanja Jakupec, Tomo Jerčić, Igor Dobranić, Milena Rogulj, Jasmina Bolanća, Nada Došen, Etna Maar, Tanja Bedeković, Ivana Valdec i Artiđana.

Večer natjecanja, koja je na programu 11. studenog,  donosi revije ovogodišnjih finalista natjecanja. To su: Ruška Miljak, Matilda Sporiš i Petra Petrošanec, Dalibor Ujlaki, Ivana Čuljak i Petra Krpan, Antonia Jakšić i Lara Pašalić, Adela Kliškić i Nikola Barbir, Mirela Noršić, Ana Fucijaš i Marija Koštić, Iva Šimunović, Ida Šintić, Žarka Krpan, Anamarija Borić, Slađana Pezić Buljan, Lucija Vrcić i Mladen Cvetkov (Makedonija).

Modni ormar je strukovno natjecanje osmišljeno po uzoru na MittelMode i Royal Collegde of Art’s, te ima za cilj postati međunarodno poznata manifestacija koja bi, osim okupljanja stručnjaka iz cijeloga svijeta ujedno i Zagreb plasirala na svjetsku modnu kartu kao neizbježno modno odredište.

Event podržavaju autoriteti modne struke iz zemlje i inozemstva, te su se projektu odazvali vrlo ugledni članovi žirija iz prestižnih svjetskih škola mode i dizajna.

Događanja na Modnom ormaru moći ćete pratiti na stranicama našeg portala, koji je medijski pokrovitelj ovogodišnjeg izdanja. Više o svemu na adresi Modniormar.ttf.hr.
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se