Modni ormar 4. studenog: Dolazi i Peer Lindgreen

Piše: CroModa.com (Foto: Branka Tomić)
Objavljeno 24.10.2009.

0

Četvrti Modni ormar Zagreb će pretvoriti u istinsku modnu prijestolnicu, jer će se tijekom njegovih 16 dana održati 2 natjecateljske revijske večeri studenata TTF-a, 18 samostalnih revija naših afirmiranih modnih dizajnera, od Ksenije Vrbanić i Zorana Mrvoša do Igora Dobranića i Mustra...

Okrenut zahtjevnoj publici koja traži i prepoznaje inovaciju te cijeni kvalitetu i dobro oblikovanje, Modni ormar je strukovno natjecanje osmišljeno po uzoru na MittelModu i Royal Colledge og Art’s. Mjesto je okupljanja stručnjaka iz Hrvatske i svijeta, pokretačka su mu snaga mladi dizajneri iz vlastite i drugih sredina, kreativci s vizijom i mogući pokretači novih trendova, a cilj ostvarenje sinergije najvrednijih kreativnih i proizvodnih snaga.

Modni ormar (Foto: Branka Tomić)

Modni ormar (Foto: Branka Tomić)

Jedino strukovno i neprofitno modno natjecanje u Hrvatskoj – domete kojeg će ocijenjivati žiri sastavljen od vrhunskih profesionalaca iz Velike Britanije, Francuske i Belgije, svoja će vrata otviriti 4. studenog.

Četvrti Modni ormar Zagreb će pretvoriti u istinsku modnu prijestolnicu, jer će se tijekom njegovih 16 dana održati 2 natjecateljske revijske večeri studenata TTF-a, 18 samostalnih revija naših afirmiranih modnih dizajnera, od Ksenije Vrbanić i Zorana Mrvoša do Igora Dobranića i Mustra, 8 izložbi radova studenata TTF-a i Grafičkoga fakulteta, uglednih ilustratora, vizažista i izuzetnog gosta - engleskog modnog fotografa Peera Lindgreena,  zatim workshop o ’Modi u novinarstvu’ te kostimografsko oživljavanje fin de siecla i Moulin Rougesa.

 “Želja nam je da Modni ormar postane superbrand, a Zagreb zbog njega i dokazano vrijedne zagrebačke škole mode važno mjesto na modnoj karti svijeta“,  poručuje profesorica Nina Režek Wilson, idejna začetnica i mentorica Modnog ormara.

Projekt podržavaju Tekstilno-tehnološki fakultet (ujedno i organizator), Hrvatska gospodarska komora, kazališta Trešnja i Komedija, uz brojne ugledne gradske institucije (primjerice, Mediateka Francuskog instituta, KIC, Galerija HGK, Galerija Stančić) i sponzore i pokrovitelje, a za produkciju brinu Dubravka Golubić - Krpan i agencija Casper.
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se