Modni komad koji trebate za kraj godine

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 31.12.2020.

0

Foto: Deichmann

Foto: Deichmann

Visokim potpeticama stylingu će dodati dašak glamura jer će klasične salonke elegantno zaokružiti njezinu svjetlucavu odjeću i savršen make-up

Omiljena blogerica Katarina Mljač ispričala nam je kako je unatoč svemu provela prekrasne blagdanske dane u stilu velikih zvijezda. Zanima li vas koji je njezin must-have modni komad za potpuni blagdanski styling?

"Nakon nekoliko godina dočeka Nove godine vani na hladnome moram priznati da se veselim ugodnoj večeri doma u krugu najbližih u svjetlucavoj odjeći. Biranje odjevnih komada za zabavu pruža nam ugodan osjećaj zadovoljstva i uzbuđenja."

Foto: Deichmann

Foto: Deichmann

Kao i drugi, tako je i ona ove godine večeri u društvu zamijenila filmskim maratonima u pidžami, a kraj godine odlučila je provesti u najljepšem izdanju iako kod kuće. Kako će dočekati Novu godinu? "Ove sam godine shvatila da je ravnoteža najvažnija, zbog toga će vino u pratnji ugljikohidrata u krugu najbližih biti najbolja kombinacija."

Foto: Deichmann

Foto: Deichmann

Visokim potpeticama stylingu će dodati dašak glamura jer će klasične salonke elegantno zaokružiti njezinu svjetlucavu odjeću i savršen make up. Smatra da su salonke obvezan komad u svakoj garderobi jer ih možete odabrati za zabavu ili posao. „U novogodišnjoj noći mogu vas odvesti od svakodnevnog do glamuroznog izgleda i iskreno, vrlo su udobne, zbog toga nećete imati problema na plesnom podiju u dnevnoj sobi. Ako ćete plesati do ponoći, izaberite svoje savršene cipele i uživajte u dočeku. Sve zaslužuje drugu priliku i ove godine nije ništa drukčije. Za ovogodišnji doček izaberite svjetlucavu haljinu i u visokim potpeticama dočekajte ponoć u svojoj dnevnoj sobi!“ Katarina, odličan savjet! Dostupne su u najbližoj otvorenoj trgovini Deichmann – priuštite si ih za savršen doček.

Katarinu možeš pratiti na Instagramu __keenah te se prepustiti prekrasnim fotografijama.


VIŠE O TEMAMADeichmanncipeletorbiceKatarina Mijač
Povezano