Blogerice nose modnu povijest u Arena Centru

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.06.2012.

1

Matea Martek

Izložbu Ivane Mrčele možete posjetiti na 'red carpetu' Arena Centra (1. kat) do 8. srpnja ove godine

Matea Martek

U prepunom Arena Centru u Zagrebu otvorena je izložba "Blogerice nose modnu povijest" mlade slikarice Ivane Mrčele. Mrčelini portreti putuju kroz vrijeme i podsjećaju nas na važne trenutke prošlog stoljeća koji su promjenili modu u regiji i svijetu. U sklopu otvorenja izložbe proglašena je i pobjednica prve sezone Arena Centar Bloggers Challengea – modna blogerica Matea Martek.
>> Blogomanija
Kao modeli poslužile su domaće modne blogerice - našle su se u ulogama u kojima je njihov izgled spojen s originalnom pozom i odjećom koju prikazuju. Modnim su blogericama dodijeljene redom ženske uloge iz povijesti mode.
 
Izložbu Ivane Mrčele možete posjetiti na 'red carpetu' Arena Centra (1. kat) do 8. srpnja ove godine.

Ivana Mrčela studentice je diplomske godine grafike u klasi profesora Svjetlana Junakovića na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu. Iza nje je jedna samostalna i desetak skupnih izloľbi u Hrvatskoj i inozemstvu. Dobitnica je nagrade "Ismet Mujezinović" za mladog umjetnika, a trenutno izlaže i na Biennalu ilustracije u Klovićevim dvorima. Potpisuje nekoliko scenografskih, grafičkih i ilustratorskih rješenja.

VIŠE O TEMAMAIvana MrčelaArena Centarmodne blogericeMatea Martek
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se