Modna revija na Britanskom trgu u okviru Q'Arta

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.06.2021.

0

Foto: Nino Željko Jelenski

Foto: Nino Željko Jelenski

Na reviji će svoje unikatne modele inspirirane Aristofanovim Pticama prikazati i studenti diplomskog studija kostimografije na TTF-u, a 'koncept reviju' pripremit će i udruga Alavera

Zagrijavanje će biti 12. lipnja od 17 sati do 22 sata na Britanskom trgu uz brojne izlagače te odličan  glazbeni program koji će započeti zanimljivim izvedbama na gongu i nastaviti se ludim DJ ritmovima. Sve će  to biti priprema za Festival zajednice 13. lipnja, u samom srcu grada Zagreba. Dođite na Ilicu i na Ilički plac  uživati u umjetnosti i bogatom programu. Povedite svoje klince i igrajte se s njima u okviru radionica koje u  zelenom dvorištu Akademije likovnih umjetnosti, organizira Eko Limach Fest.
Zaplešite na tračnicama koje će se i u ovom izdanju projekta zatvoriti za promet i preuzeti ulogu pop up  izložbenog prostora, u okviru kojeg će brojni kreativci, umjetnici i primjenjeni umjetnici, predstaviti svoje  raznovrsne radove, proizvode i rukotvorine.

Glavna gradska ulica za vrijeme održavanja Projekta Ilica: Q'ART pretvara se ujedno i u pozornicu na kojoj će  se izmjenjivati vrhunski glazbenici: Lela Kaplowitz Trio, Al Sitar Trio, Joe Pandur Trio, Trio LiVaDa, Bruno  Mičetić Trio i Ivana Galić Quintet.  
Organizatorima bogatog i sadržajnog programa, umjetnicima Ivani Nikolić Popović i Aleksandru Battisti Iliću, cilj je zadržati građane u Ilici, ali, još od prvog izdanja projekta, potaknuti ih da osvijeste važnost  oživljavanja zapuštenog i napuštenog centra grada te da to upravo građani mogu i trebaju.  

Za nezaboravni umjetnički doživljaj pobrinut će se, u organizaciji HDLU-a, Jelena Lovrec, Iva Supić i Vlasta  Delimar, dok će Teatar Cirkus Punkt kroz zanimljive radionice i performanse na cesti pokazati što pokret znači  u umjetničkoj izvedbi.  

Zakinuti neće ostati ni svi zainteresirani za modni dizajn jer organizatori su u suradnji s ULUPUH-om pripremili posebnu modnu reviju koja će se održati na Britanskom trgu od 12:00h.

Na reviji će svoje unikatne modele inspirirane Aristofanovim Pticama prikazati i studenti diplomskog studija  kostimografije na TTF-u, a “koncept reviju” pripremit će i udruga Alavera.

Udruženje obrtnika Grada Zagreba priprema program čiji će sadržaj uključiti brojne radionice, modnu  obrtničku reviju i degustaciju obrtničkih delicija uz glazbenu podlogu.  
Dođite na Projekt Ilica: Q'ART i uživajte u kulturnom i umjetničkom sadržaju u srcu grada. Sudjelovanje na svim programima je besplatno.

VIŠE O TEMAMAmodne revije
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se