Robert Sever predstavlja resort kolekciju Sophia

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.07.2015.

0

U ovom ljetnom razdoblju hrvatski pret-a-porter brand Robert Sever donosi pravu vruću modnu poslasticu

Riječ je o kampanji za novu resort kolekciju imena "Sophia" koju je snimio renomirani modni fotgoraf Marko Grubišić. U ulozi zaštitnog lica po deveti put nalazi se muza Roberta Severa, mlada Iva Marušić.
Ovu mini pret-a-porter kolekciju čini desetak odjevnih kombinacija kompletiranih u total look. "Jako smo sretni što smo nakon nekoliko godina stanke ponovno stvorili vizuale u suradnji sa Markom, koji potpisuje neke od kampanja sa samih početaka našeg branda. Njegovo oko za modnim prikazom siluete, kao i vrlo istančan, ukus dale su ovoj kampanji, ali i kolekciji jednu novu prizmu koja je prepoznatljivu estetiku RS brenda ponovno učinila svježom i modernom", objasnili su Robert Sever i Branko Basletić.
Edicija odjeće za kratku ljetnu sezonu izrađena je od finih antiknih svila, viskoze, mekane kože, ručno kačkane pamučne čipke i pamuka. Ideja je bila stvoriti vizualno jako snažnu, ali i opuštenu formu koja je prigodna za ljetne izlaske, druženja i koktele.

Kolekcija je upotpunjena torbama koje su za ovu limitiranu kolekciju izrađene u printanoj koži te ukrašene zlatnim detaljima. Nakit je izrađen od kombinacije kristala, metala, riječnih bisera i koralja. U nekim novim formama i kombinacijama nakit naglašava kolor kolekcije i eklektičnu temu, te tako zaokružuje ideju resort linije. Nakit kao i krune/ rajfovi, koji su prepoznatljiv modni dodatak RS branda, djelo su Slobodana Velickog.

VIŠE O TEMAMARobert SeverBranko BasletićMarko GrubišićIva Marušić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se