Modna platforma Atelier u svibnju u Z Centru

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.04.2023.

0

Casting za Atelier. Foto: Zvonimir Ferina

Casting za Atelier. Foto: Zvonimir Ferina

Modna platforma Atelier održat će se od 3. do 5. svibnja u zagrebačkom Z Centru. Što će se nositi ovog proljeća i ljeta i kakva nas modna budućnost očekuje, pokazat će brojni dizajneri svojim jedinstvenim modnim pričama.

Treće izdanje ove modne platforme, koja je nastala s idejom očuvanja tradicije domaće modne industrije te predstavljanja najnovijih modnih kolekcija uživo, donosi tri uzbudljiva dana. Otvorenje će ponovno obilježiti dvojac ELFS, a u srijedu, 3. svibnja, donose još jedan pravi modni show kojim će predstaviti novu proljetno-ljetnu kolekciju.

U četvrtak, 04. svibnja, na rasporedu je BITEMYSTYLE Zorana Aragovića koji će se također predstaviti samostalnom revijom. Petak je rezerviran za šest sjajnih dizajnerskih imena – LukA, Martina Herak, Marina Design, Jalize, Anson's show i Arileo pokazat će svoju proljetno-ljetnu modnu viziju te zaokružiti još jedno izdanje zagrebačkog Ateliera.

Kampanja The Future snimana je u Zagrebu, a naslovna lica Juliju Gerenčir (Talia Model) i Donata Prijića (N Model Management) fotografirao je Zvonimir Ferina.

Kamoanja 'The Future'. Foto: Zvonimir Ferina

Kamoanja 'The Future'. Foto: Zvonimir Ferina

Iako Atelier službeno započinje 3. svibnja revijom ELFSA, sve ljubitelje mode očekuje još jedna prava poslastica. Naime, u subotu, 22. travnja, u Francuskom paviljonu u Zagrebu, sestre BOUDOIR će predstaviti svoju proljetno-ljetnu kolekciju, a bit će ovo odlična najava za sve ono što će se događati početkom svibnja. Modna revija započinje u 12 sati.

Nedavno je održan i službeni casting u Z Centru, a okupilo se više od 150 modela između kojih su dizajneri tražili one koji će se najbolje uklopiti u njihovu modnu priču.


VIŠE O TEMAMAAteliermodni eventihrvatska modaZ Centar
Povezano