Modna delikvencija: Bershka za jesen/zimu 2013/2014.

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 18.07.2013.

0

Bershka nam je predstavila svoje prve modne taktove za jesen/zimu 2013/2014. U novoj kampanji pred objektivom su se našli blogerica i model Alexandra Spencer te tetovirani maneken i glazbenik Jimmy Q.

I Bershka je - baš poput H&M-a, New Yorkera i Manga - vruće srpanjske dane iskoristila za otkrivanje svoje velike jesenske modne slagalice. Lansiranjem kampanje za nadolazeću sezonu predstavljen nam je djelić nove kolekcije, mali, ali ipak dovoljan da vidimo u kojem će smjeru krenuti ovaj sve popularniji španjolski high-street brand.

Za razliku od Manga i Zare, Bershka cilja na nešto mlađu populaciju (težište je na starijim tinejdžericama i djevojkama u ranim 20-im), ali daleko od toga da se u njenim kreacijama ne pronalaze i starije fashionistice koje cjenovno pristupačnim komadima žele pokazati svoju mladenačku stranu. Jesen će, sudeći po prvim vizualima iz kampanje, biti buntovna, nesputana, agresivna... Ulični stil u puno sjaju, hiphoperski detalji; ukratko - prava modna delikvencija!

U prvoj kampanji za jesen/zimu 2013/2014., nazvanoj #notsquare, pred objektivom su se našli dvije jako cool persone: Alexandra Spencer i Jimmy Q.

Bershkina It djevojka Alexandra Spencer australski je model, ali i dizajnerica, fotografkinja te autorica modnog bloga 4th and bleeker. Ova svestrana prirodna ljepotica već je surađivala s brandovima kao što su Louis Vuitton, J Brand, Billabong i Free People, a krasila je i stranice Voguea i Harper's Bazaara.

Mušku kolekciju na plakatima 'brani' predvodnik brigade tetoviranih manekena - James Edward Quaintance III, poznatiji jednostavno kao Jimmy Q. Skejter, punker i roker (vokal benda "Former Lovers"), ljubitelj tetovaža i model, dolazi iz vruće kalifornije, ali živi u kišnom Londonu. Već je surađivao s modnim etiketama G Star Raw, Diesel, Vivienne Westwood, Topman i The ThIIIrd.


VIŠE O TEMAMABershkaAlexandra Spencer4th and bleekerJimmy QJames Edward Quaintance III




Povezano