Moćan ljetni look osvojio je špicu, što kažete na natikače?

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 22.06.2023.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Kombinacije jednostavnih, prozračnih bijelih komada i svijetlog trapera ponovno su u prvom planu, a ova zagrebačka ljepotica pokazala nam je kako se to radi

Prva polovica lipnja protekla je u kišnim uvjetima, ali će zato ova druga - po svemu sudeći - biti sušta suprotnost. A to znači da bismo i mi mogli nadoknaditi manjak ljetnih lookova iz prve faze lipnja.

Iza nas je konačno jedna prava ljetna subotnja špica na kojoj su prekrasne Zagrepčanke na pravi način pozdravile dolazak najtoplijeg dijela godine. Vidjeli smo nekoliko izvrsnih kombinacija, a ova pred vama pravi je - klasik.

Ljetni uvjeti u prvi plan vraćaju vječnu bijelu boju. Nose se i bijele haljine, i bijeli topovi, i bijele košulje. Spoj svijetlog trapera i prozračnih bijelih komada definitivno predstavlja istinski modni klasik, bez obzira na to je li riječ o kombinacijama jednostavnih bijelih topova i kratkih hlačica, ili pak prozačnih košulja i poderanih traperica. Ova zagrebačka ljepotica odabrala je drugu varijantu - i nije pogriješila!


Uz ležernu košulju i svijetle traperice, odlučila se za udobne bjeličaste natikače, a styling je zaokružila crnim komadima - glamuroznom torbicom i sunčanim naočalama.

Mi lajkamo, a vi?


VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčankenatikače
Povezano