Mjesečni horoskop: Horoskop za travanj 2008. godine

Piše: Dr. Ivona Reichel
Objavljeno 01.04.2008.

0

Ovan

Mjesečni horoskop: Horoskop za travanj 2008. godine

Ovan

Ovan

Ne možete utjecati baš na sve stvari koje se odvijaju na poslu. Zasad se strpite. Krajem mjeseca očekujte promjene jer će se od vas očekivati hrabri potezi, a rezultati neće izostati.
U odnose s partnerom će se uvući sumnja. Nemojte ništa tajiti, otvoreno razgovarajte o svemu. Oraspoložite se. Vrijeme je za novu odjeću. Prošetajte na svježem zraku jer su moguće glavobolje.

Bik 

Bik

Bik

Napredovati ćete bez mnogo truda. Puno ćete se družiti s prijateljima. Poklonite sebi nešto novo i uživajte u lijepom vremenu. Bit ćete okruženi pažnjom partnera. Ne dopustite svađu. Trčite, vježbajte i radite na sebi da bi zadržali formu

Blizanci 

Blizanci

Blizanci

Mjesec pred vama je naporan. Pruža vam se prilika za dodatnom zaradom. U odnosima sa suprotnim spolom okrenite se realnosti i otvoreno pričajte o svemu. Ne štedite na sebi. Dolazi vrijeme za boje i nove odjevne kombinacije. Moguć je psihički umor. Odvojite vrijeme samo za sebe

Rak 

Rak

Rak

Sklapate nove poslove, širite ugled. Budite izravni, ne sumnjajte u sebe i svoje mogućnosti. Učvrstit ćete odnos s partnerom jer ćete uspješno komunicirati. Neko se zanima za vas, prihvatite izazov. Puni ste energije, iskoristite vrijeme najbolje što znate.

Lav 

Lav

Lav

Igrat ćete sigurno. Nekima na poslu smeta vaš uspjeh, ali vi nećete ulaziti u sukobe. Vaš temperament mnogima se sviđa. Pažljivo birajte. Nemojte dopustiti da partner sumnja u vašu vjernost. Vrijeme je za novu odjeći i kave u gradu.

Djevica 

Djevica

Djevica

Ne žele vas baš svi slušati. Ovaj mjesec vi morate raditi više. Budite umjereni s izljevima emocija jer su prevrtljive. Prepustite se partneru, neka on odlučuje ovaj mjesec, stvorite povjerenje. Pazite na zdravlje i uživajte u proljeću.

Vaga 

Vaga

Vaga

Ne pokleknite pred kritikama. Vi ste kreativni i sposobni i to ćete ovaj mjesec pokazati, iznesite svoje ideje. Bit ćete skloni burnim vezama i čestim svađama. Okrenite se sebi i pazite na svoje potrebe. Ispunite sami sebi neku želju. Brinite o svom zdravlju.

Škorpion 

Škorpion

Škorpion

Vaš šarm rezultira uspjehom. Pokazat ćete da imate i znanje. Opskrbite se informacijama. Mogli biste se zaljubiti ili naročito uživati s partnerom. Možda se baš ovaj mjesec odlučite s kim ćete provesti život. Osjećate se voljeno. Godi vam sunce i odmor.

Strijelac 

Strijelac

Strijelac

Mogući su novčani problemi. Pazite na koncentraciju jer često griješite na sitnicama. Poboljšajte komunikaciju s partnerom i uskladite interese i želje. Razgovarat ćete s prijateljima. Uzmite slobodno jer vam se nagomilao stres.

Jarac 

Jarac

Jarac

Bit ćete razdražljivi. Nastojte zadržati unutarnji mir i dobre odnose sa svima. Često će vam zvoniti telefon. Na pomolu su nove veze i prijateljstva. Između partnera su moguće trzavice ako se ne dogovorite oko nekih problema. Pazite na zglobove. Priuštite si teretanu.

Vodenjak 

Vodenjak

Vodenjak

Slijede izvrsni rezultati na poslu. Bit ćete motivirani i spremni na promjene. Slijede i zanimljivi kontakti s osobama sličnih interesa. Posvetite vrijeme sebi i svom izgledu. Kupite nešto novo u stan ili sami sebi. Potrebne su vam neke novine.

Ribe 

Ribe

Ribe

Svi će vas podržavati. Očekuje vas timski rad koji nosi odlične rezultate. Budite objektivni u vezi. Bit ćete možda i previše entuzijastični, a pažnja i naklonost ne vraćaju se uvijek. Postanite zadovoljni sobom da se oslobodite stresa.
Povezano