Mjesečni horoskop: Horoskop za mjesec srpanj 2008. godine

Piše: CroModa.com/Horoskop.hr
Objavljeno 04.07.2008.

0

Ovan

Mjesečni horoskop: Horoskop za mjesec srpanj 2008. godine

Mjesečni horoskop: Horoskop za mjesec srpanj 2008. godine

 

Ovan

Ovan

LJUBAV: Prva polovina mjeseca proteći će u manjim ljubavnim neraspoloženjima ili prolaznim nesuglasicama s partnerom (partnericom). Ravnotežu ćete održavati tolerancijom i strpljenjem, jer drukčije neće ni moći ići. Bit ćete pomalo napeti i nezadovoljni zbog takvog stanja, no vidjet ćete da će vam se mirniji pristup isplatiti. Već nakon 13.-tog stvari kreću nabolje, a u vašu vezu vraća se ugodno i vedro ozračje. Na vama je samo da pričekate drugu polovinu mjeseca kad vas očekuje lijepo ljubavno razdoblje. U istim vremenskim okvirima mogu djelovati i oni koji su još sami.
POSAO: Pritisak od strane nadređenih i žestoka radna atmosfera učinit će ovaj mjesec za vas prilično napornim. Nećete moći pobjeći od radnih obaveza koje će od vas tražiti sve veće i veće napore. Šefovi vam neće progledavati kroz prste, nego naprotiv. S druge strane, vama će trebati sve više vremena da bi obavili i one rutinske zadatke. Koji put ćete se na radnom mjestu osjećati kao u klopci, a naročito će to biti naglašeno u danima oko 10.7. Imat ćete petlje poduzeti sve što poželite, no vaša energija neće uvijek biti u skladu sa zadacima. Zato se za sve pažljivo pripremite, a krajem mjeseca možete očekivati olakšanje, kako u postavljenjim vam zadacima, tako i kroz snagu koja će vam se vraćati.
ZDRAVLJE: Oko 10.7. (plus minus par dana) mogući su akutni problemi s probavom tipa upala ili sličnog. Zato budite umjereni u hrani i piću, te kontrolirajte porijeklo i rok trajanja namirnica. Također vodite brigu o higijeni, tj. redovnom pranju ruku prije jela. Što se ostalog tiče, bit ćete uglavnom dobro, a nakon 20.-tog sve bolje i bolje.

 

Bik

Bik

Bik

LJUBAV: Oni koji već jesu u vezama provest će mirnu prvu polovinu mjeseca i u svojim privatnim odnosima razvijati dašak romantike. Ljeto će im davati dodatnu inspiraciju. Druga polovina mjeseca obećava nešto dosadniju sliku u kojoj ćete povremeno gubiti volju za ljubav ili će vam sve postajati rutina. No pažljivim postupanjem, vi ćete ipak doprinositi tome da vam veza ostane korektna. Oni koji su još sami veće šanse za ljubav imat će u prvoj polovini mejseca.
POSAO: Dobro ćete se nositi s većinom postavljenih vam zadataka. Dugoročni poslovi razvijat će se dobro, a vi ćete imati stabilnu poziciju. Bikovi koji su roditelji mogli bi oko 10.7. imati malo jaču raspravu sa svojom djecom. Nisu isključene ni grubosti, barem na riječima. Pazite što radite i kako se ponašate, kako vam djeca kasnije ne bi zamjerila. Posljednji tjedan u mjesecu osjetiti ćete da vam je krajnje vrijeme za godišnji, jer će doći do određene stagnacije u poslovima, a i vaše unutrašnje raspoloženje bit će u skladu s tim. Poželjet ćete nekamo otići.
ZDRAVLJE: Većinu mjeseca osjećat ćete se vrlo dobro, a snage i energije imat ćete više nego inače. Tako dobru formu blago će narušiti tek posljednji dani u mjesecu, kad ćete osjetiti prolazni umor. No i taj će biti zanemariv u odnosu na sve ostalo.

 

Blizanci

Blizanci

Blizanci

LJUBAV: Mjesec će biti obilježen uhodanim odnosima bez većih promjena. Oni koji su u vezama mogu očekivati sklad i mir, bez nekih bura, no i bez naročitih izljeva ljubavi. No sami će se u duši osjećati prilično ugroženo, iako to neće imati direktne veze s partnerom (partnericom). Tjeskoba koja će im se uvući pod kožu mogla bi njihove veze učiniti zatovrenijim, a njih same nedruštvenim. Kad vas more brige, pokušajte sve okrenuti na šalu i smijeh. Pomaže. Samci bi mogli osobama suprotnog spola pristupati na vrlo ozbiljan način, a s promjenjljvim rezultatima.
POSAO: Pitanje novca, kako zarađenog, tako i onog koji netko treba uložiti u vaš posao, bit će glavna tema mjeseca. U svemu ćete teško pronalaziti pravu mjeru, pa su otvorene sve mogućnosti: od prekomjerne škrtosti do prekomjernog trošenja. Napravite svoju listu prioriteta, potom ulaganja i izdataka vezanih uz posao, a sve kako biste imali što bolju kontrolu. Najgore je kad se čovjek kasnije pita kamo je nestao sav taj novac. Neki Blizanci i Blizančice rješavat će ovaj mjesec stambeno pitanje i vezano uz to trebat će uložiti prilično napora. No rezultati ne bi trebali (nakon muke) izostati. Na vaše zadovoljstvo i na vašu stabilnost, vrlo umorni i izmučeni vjerojatno ćete sve u vezi stana ipak uspjeti riješiti.
ZDRAVLJE: Izazovni aspekti na vaš znak tokom cijelog ovog mjeseca oduzimat će vam potrebnu energiju i činiti vas umornijim nego inače. Za sve što obavljate trebat će vam dvostruko više napora, pa je bitno da ekonomizirate sa svojim snagama i pametno si organizirate vrijeme.

 

Rak

Rak

Rak

LJUBAV: Kvalitetan ljubavni život možete očekivati i dalje, tokom prve polovine mjeseca koji je pred vama. Bit ćete raspoloženi za ljubav više nego inače, a vjerojatno je da će vam ista biti jednako uzvraćena. Zaista ćete uživati kako u voljenoj osobi, tako i u ljetu. Drugi dio mejseca obećava nešto mirniju sliku, no također bez nekih problema. Veze će postati uhodanije, a odnosi malo manje strastveni. Samci će dobro prolaziti cijeli ovaj mejsec, s tim da će u prvoj polovini biti nešto privlačniji suprotnom spolu.
POSAO: Poslovi će se razvijati dobro uz uvjet da redovno provjeravate pravni aspekt stvari ili ugovaranja istih. Ideja vam neće neodstajati, a i energije ćete imati dovoljno da većinu zamišljenog provedete u djelo. Lijep mjesec mogao biti biti blago pomućen nekom peripetijom u prometu kad biste htjeli ne htjeli, mogli postati sudionikom ili svjedokom neke nezgodacije. Može se raditi i samo o nekoj vrsti nesporazuma povezanog s prometnim pravilima, pa ako putujete pripremite se i proučite sve detalje destinacije na koju idete.
ZDRAVLJE: Bit ćete veseli, prpošni, raspoloženi i spremni da živite život punim plućima. Ono što se može nezgodno odraziti na vaše zdravlje, bit će sklonost pretjerivanju u jelu i piću, pa ograničite svoj hedonizam, kako ne bi osjetili njegove posljedice.

 

Lav

Lav

Lav

LJUBAV: Većinu mjeseca živjet ćete u skladnom odnosu s voljenom osobom, a u drugom dijelu mjeseca gotovo je sigurno da ćete zablistati poput zvijezde. S ulaskom Venere u vaš znak otvaraju se mnogobrojne mogućnosti za ljubav, vi postajte privlačniji i jedna od glavnih meta udvarača (udvaračica). Oni koji već jesu u vezama, obnovit će i obogatiti svoj ljubavni život do stanja prave renesanse.
POSAO: Većina poslovih varijanti koje ste zamislili u glavi ovaj mjesec imat će realne šanse da se razviju. Doduše ne očekujte da će sve ići lako ili glatko. Od vas će se tražiti pojačani napori, a naročito kad se bude radilo o zarađivanju ili raspolaganju novcem. Uz priličan trud imate sve šanse da stabilizirate svoje financijsko stanje, no samo ako se potrudite. Odnosi sa kolegama na poslu i dalje će biti više nego dobri. Krajem mjeseca veše radne sposobnosti doći će do punog izražaja.
ZDRAVLJE: Uglavnom ćete biti dobro tokom većine ovog mjeseca, a osjetljiviji dio tijela bit će vam grlo ili vrat. Ako i bude nekih tegoba, one će biti akutnog karaktera (upala grla ili slično). Zato izbjegavajte ledene napitke. Posljednji dani u mjesecu donose poboljšanje kondicije i općeg stanja.

 

Djevica

Djevica

Djevica

LJUBAV: Ako ste već u vezi, ona će se razivjati ujednačeno i uglavnom stabilno. No ono što će svakako obilježiti ovaj mejsec, bit će suluda hrabrost i smjelost koja će se probuditi u vama. Čak biste mogli činiti neke stvari na granici opasnosti, a voljena osoba bi mogla biti zatečena ovakvim vašim nastupima. Objasnite i uvjerite drugu stranu o čemu se radi, kako se ne bi uplašila. Ipak nađite mjeru u svojim postupcima, jer nije sigurno da će svatko biti spreman da vas prati u vašim pustolovinama.
POSAO: Prilagodite se kako god znate. Ovaj mjesec vi ćete biti istaknut član radne zajednice, i to najviše po pregnućima, idejama, stavovima koje ćete žestoko zastupati i braniti. Kao da se nešto vražje uvuklo u vas, vi nećete prezati ni od sile. Pitomost će nestati s vašeg lica, a vi se pretvoriti u pravog borca. Samo pazite da ne postanete previše zadrti ili nepopustljivi, jer kad ova faza prođe, vi ćete opet biti krotka Djevica. Ako ste imali neke poslovne planove za koje je trebala smjelost ili za koje treba imati petlje, ovo je vrijeme kad ćete krenuti u realizaciju istih.
ZDRAVLJE: Oko 10.7. (plus minus par dana) bit ćete doslovno spremni na sve, a naročito na pustolovine, izazovne situacije, pa tako i one opasne. Zato budite malo oprezniji nego inače, kako ne biste zaradaili neku ozljedu (uglavnom ekstremiteta). Ako ste tih dana planirali neku operaciju, bilo bi dobro da je odgodite. Ostale dane mjeseca bit ćete uglavnom dobro, a posljednjih dana bit ćete osjetljiviji na stresove svake vrste. Opuštajte se redovno.

 

Vaga

Vaga

Vaga

LJUBAV: Prvi dio mjeseca trpite blaža neraspoloženja i ne osjećate veće pomake ili razvoj u svojim osobnim odnosima. Koji put vas to ispunjava tugom, no ne tolikom da bi bili zabrinuti ili vukli žešće poteze promjena. Da se strpljenje isplati, uvidjet ćete u drugom dijelu mjeseca kad sve kreće nabolje, a voljena osoba vas gleda s jednakim žarom kao i nekada. Oni koji su još sami, više uspjeha imat će u toj drugoj polovini mjeseca.
POSAO: Moralne i pravne dvojbe provlačit će se većinu mjeseca kao jedna od glavnih tema na poslu. Razmišljat ćete da li je u redu da radite tako kako radite, ili ćete rješavati pravne zavrzlame povezane s djelatnošću kojom se bavite. Također ćete imati jaku potrebu da proširite svoj posao, čak i preko svake granice, pa i mjere. Nađite ravnotežu i odredite sebi dokle možete ići. Apetiti će vam biti veliki, a realne mogućnosti neće uvijek biti u skladu s njima. Svemu će doprinijeti i pritisak šefova, pa da ne podlegnete svemu i da izbjegnete sve zamke, vi dobro razmislite prije svakog poteza. Vama to ide kad hoćete.
ZDRAVLJE: Probavni sustav, a posebno crijeva, bit će vam podložan akutnim upalama ili sličnom u danima oko 10.7. (plus minus par dana). Zato obratite pažnju na izbor namirnica i jedite mirno i polako. Prva tri tjedna u mjesecu imat ćete malo manje energije i nešto slabiji imunitet, dok ćete posljednji tjedan već pomalo dolaziti na svoje, a snaga će vam se vraćati.

 

Škorpion

Škorpion

Škorpion

LJUBAV: Iako ćete uživati većinu ovog mjeseca, njegov prvi dio ostavit će vam u sjećanju neke epizode za pamćenje. Sve će biti baš onako kako vi želite, a na vama će biti jedino da uživate. Dobri privatni odnosi, sposobnost da u njih unesete taman toliko strasti koliko je potrebno, dovoljno mašte i okolnosti koje vam idu na ruku, učinit će ovaj mjesec prekrasnim. Tek tokom druge polovine ljubavna renesansa će pomalo jenjavati, no ne toliko da bi vas to učinilo zabrinutim. Samcima je već jasno da imaju velike mogućnosti za osvajanja.
POSAO: Poslovi će rasti i razvijati se, a povezano sa stranim partnerima, provjeravajte pravni aspekt stvari. Moguće su peripetije oko papirologije, viza ili sličnog. No samo neko vrijeme, nakon kojeg bi se sve trebalo riješiti na zadovoljavajući način. Ako ste na putovanju, izvjesno je da ćete provesti nezaboravan godišnji odmor, a jedina muka bit će ako pretjerate u konzumacijama delicija ili pića. Zato si odredite mjeru.
ZDRAVLJE: Nećete imati gotovo nikakvih problema sa zdravljem tokom cijelog ovog mjeseca, nego naprotiv – bit ćete u odličnoj formi i poslužit ćete kao primjer zdravog čovjeka za druge.

 

Strijelac

Strijelac

Strijelac

LJUBAV: Loše raspoloženje bit će vaš subjektini doživljaj koji će vas pratiti većinu ovog mjeseca. Nedostajt će vam veselja i duhovitosti jer će vas opće životne okolnosti malo pritisnuti. Voljena osoba mogla bi biti vaše utočište, pa bi veze mogle postati bliskije, a vi ozbiljniji. Druga polovina mjeseca donosi malo više vedrine, a posljednji tjedan još više. Samci će bolje zavoditi (ili biti zavedeni) kako mjesec bude odmicao.
POSAO: Vrlo je vjerojatno da ćete ozbiljno razmišljati o promjenama na radnom mjestu ili o promjeni posla općenito. Ako mjesec budete provelina godišnjem, dobar dio njega iskoristit ćete za raspitivanja o novim poslovnim mogućnostima. Nedostajat će vam energije i stalno ćete osjećati kao da imate prazne baterije. Radite polako i onoliko koliko možete. Ne postavljajte si suvišna pitanja o zadovoljstvu ili nezadovoljstvu na poslu, jer vas to neće nikamo odvesti. Sad nije vrijeme za razmišljanje, nego za strpljiv rad, a na rezultate ćete morati još čekati.
ZDRAVLJE: Cijeli mjesec osjećat ćete kako vam nešto odnosi energiju. Sve će vam biti napornije nego inače, pa je važno da se redovno odmarate. Ipak, posljednji tjedan donosi poboljšanje, pa iako ne sasvim, vi ćete od tada lakše balansirati sa svime.

 

Jarac

Jarac

Jarac

LJUBAV: Prvi dio mjeseca zahtijevat će od vas strpljenje i toleranciju prema partneru (partnerici), što vama i neće teško pasti. Uglavnom zato jer ćete biti oboružani baš opisanim osobinama. Tokom drugog dijela mjeseca u svoje osobne odnose unijet ćete strasti više nego inače, pa su na pomolu bogatiji erostki doživljaji. Oni koji su još sami, imat će veće izglede za ljubav u drugom dijelu mjeseca.
POSAO: Moguće su pravne nedoumice povezane s potpisivanjem eventualnih poslovnih ugovora. Dobro odvažite sve elemente i po potrebi potražite savjet pravnog stučnjaka. Sreća bi trebala biti na vašoj strani, no ona će proraditi uz vaš dodatni oprez. Sve što je dugoročno a povezano je s vašim poslom, trebalo bi se razvijati vrlo dobro. Energije ćete imati dovoljno cijeli ovaj mjesec i bez problema ćete izvršavati sve planirano. Manja prolazna nerapoloženja teško da će moći narušiti opću pozitivnu sliku, kao ni entuzijazam koji osjećate. Pred vama su otvoreni putevi.
ZDRAVLJE: Dobra energije, stabilnost i optimizam prožimat će vas cijeli ovaj mjesec. Malo manji imunitet u prvoj polovini mjeseca, bit će tek blaga kočnica zanemariva u odnosu na ostale dobre aspekte. Zato se ipak može reći da je pred vama mjesec u kom ćete blistati.

 

Vodenjak

Vodenjak

Vodenjak

LJUBAV: Ako ste u vezi, ona će se razvijati ujednačeno, a vi ćete u svemu tražiti ono zrno izazova koje toliko volite. Provokacija će vam biti sredstvo da svoj odnos učinite zanimljivijim. Pazite samo da ne pretjerate, pa da vam voljena osoba nešto ne uzme za zlo. Tako ćete provesti prvi dio mjeseca. Druga polovina mjeseca obećava još dosadniju sliku, kao i vaše još veće provokacije. Tu zaista trebate paziti prije svega na svoj stil i mjeru. Kad vam je već dosadno, nađite neki hobi, a ne da u ljubavnu vezu bez potrebe unosite cirkus koji nikom ne treba. Samci će bolje prolaziti u prvom dijelu mjeseca.
POSAO: I dalje ćete predano raditi, a naročito se to odnosi na Vodenjake i Vodenjačice koji su zaposleni u uslužnim djelatnostima (trgovina, medicina, turizam i slično). Ukoliko rješavate neko naslijedstvo ili očekujete ostavinsku raspravu, ovaj mjesec zapamtit ćete po ozbiljnom i ne sasvim ugodnom ozračju za isto, pa i po nekoj žestokoj raspravi. Nećete biti potpuno zadovoljni postignutim. Posljednji tjedan u mjesecu vaša energija će se smanjiti, pa je vrijeme kao stvoreno za godišnji odmor.
ZDRAVLJE: Bit ćete spremni i zrelo razmisliti kako promijeniti svoje navike. Neki će se odlučiti riješiti pušenja ili sličnih poroka. Imaju sve izglede da u tome uspijeu, a ovo je pravo vrijeme za početak takvih odvikavanja. Briga za zdravu prehranu i opće zdrave životne navike, bit će vaša tema cijeli ovaj mjesec. Zato ćete se i osjećati dobro. Tek posljednji dani donose malo manji imunitet, no nevažan u odnosu na sve ono dobro koje biste mogli sebi učiniti prije.

 

Ribe

Ribe

Ribe

LJUBAV: Cijeli mjesec bit će obilježen šarenim utjecajima na vaš ljubavni život. Bit će tu svega – suza, smijeha, bure, oluja, mira, nemira i tko zna čega sve ne. Vjerojatno je da ćete kraj mjeseca dočekati prilično emotivno iscrpljeni i ispražnjeni. Pred vama je dinamika kakvu rijetko tko doživi, a to da će vas prilično potrošiti iznutra, gotovo je sigurno. Zato pokušajte uživati u malim stvarima koje život znače i živite privatnost sat po sat, dan po dan. Sve opisano vrijedi i za one koji su vezama i za one koji to još nisu.

POSAO: Prvi dio mjeseca poslu ćete pristupati nonšalantno i bez veće muke. Drugi dio mjeseca obećava povećanje količine radnih zadataka, a i vaša predanost poslu bit će veća. Oko 10.7. izbjegavajte potpisivanje ugovora, jer koliko god vam se ponuđeno činilo povoljno, na kraju bi se moglo ispostaviti da se takav aranžman okrenuo protiv vas. Odgodite parafiranje barem za drugu polovinu mjeseca, a najbolje još kasnije.
ZDRAVLJE: Većinu mjeseca vi ćete balansirati između dobrih utjecaja koji će vam donositi snagu, optimizam i volju, te između onih lošijih koji će vam oduzimati energiju i činiti vas umornijim nego inače. Kad se sve skupa zbroji, bit ćete relativno dobro, no uz uvjet da se redovno odmarate i ne upuštate u suvišne avanture tipa istražvianja po opasnim planinskim ili sličnim područjima.
 
Izvor: Horoskop.hr
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se