Mjesečni horoskop: Horoskop za mjesec lipanj 2008. godine

Piše: CroModa.com
Objavljeno 03.06.2008.

0

Ovan

Mjesečni horoskop: Horoskop za mjesec lipanj 2008. godine: Ovan, bik, blizanci, rak, lav, djevica, vaga, škorpion, strijelac, jarac, vodenjak, ribe

Mjesečni horoskop: Horoskop za mjesec lipanj 2008. godine

 Ovan

Ovan

LJUBAV: Do 19. ovog mjeseca s lakoćom ćete kominicirati s voljenom osobom, pa joj izrazite sve što želite, a ona će vas istovremeno razumjeti. Nakon tog datuma vi ćete i dalje imati volje za ljubav i osvajanja, no sklad u vezama bit će malo manji. Ipak neće biti većih problema. Oni koji su još sami, neka se aktiviraju u prvoj polovini mejseca, jer im je tad Venera sklonija, no neka ne odustaju ni kasnije. Tada će samo trebati malo više samokontrole i napora.
POSAO: Cijeli mjesec naglasak će biti na komunikacijama, dogovorima, poslovnim kontaktima i vezama, kao i mogućoj legalizaciji dokumenata važnih za vašu profesiju. Vi ćete biti na visini zadataka koji vam se budu povjeravali i bez problema odrađivati ono što treba. Istina je da su sve do 20.-tog mogući i povremeni zastoji u sistemima komunikacija, poput kašnjenja poruka, odgovora, ili pada kompjutorskih sustava, no sve to skupa, neće bitno utjecati na kvalitet posla kojim se bavite. Može vas samo malo naživcirati. Mnogi Ovnovi i Ovnice radit će vrlo dinamično, što im i odgovara, ili će većinu radnog vremena provoditi na poslovnim putovanjima, i to s dobrim učinkom. Tek posljednji tjedan u mjesecu donosi smiraj i manji pad aktivnosti, što bi se moglo poklopiti i s vašim planiranim godišnjim odmorom.
ZDRAVLJE: Prilična količina konstruktivne energije održavat će vaše tijelo u zavidnoj kondiciji. Tek posljednji tjedan u mjesecu imunitet će vam malo opasti, no postojat će i pozitivni utjecaji koji će vam pomagati da se odhrvate prolaznim tegobama.

Bik

Bik

Bik

LJUBAV: Za one koji su u vezama mjesec će uglavnom proteći mirno uz poneku grešku i nezdognu upadicu s njihove strane. Nije isključena ni poneka domaća kućna svađa, ili pak ona obiteljska. Ipak, ista neće narušiti postojeće veze, nego će samo unijeti prolazni nemir. Samci će uz njima svojstvenu bikovsku upornost, polako osvajati i to uspješnije u drugom dijelu mjesecaa, iako ni prvi neće biti loš za tako nešto.
POSAO: Postojat će dva kontradiktorna dominantna utjecaja koji će vas ovaj mjesec činiti kontradiktornom osobom s istim takvim postupcima. S jedne strane, osjećat ćete se sigurno i stabilno i cijelo vrijeme nastojati dosljedno provoditi zamišljeno u djelo, i to polako i sigurno, dok ćete s druge strane, stalno upadati u faze nepotrebnih i naglih poduzimanja kojim biste (bar vi tako mislite) unaprijedili svoj posao. Ovo drugo neće polučiti željene efekte, nego naprotiv – mogli biste samo usporiti ili osujetiti ono što se dugoročno dobro razvija, pa vam svakako preporučujemo da u svakom trenutku dobro promislite prije nego se upustite u djelovanja van uobičajenog plana. Također ne dajte da vas svakodnevne prepreke naživciraju, jer ubrzati stvari ne možete.
ZDRAVLJE: Bit ćete u dobroj formi većinu ovog mjeseca, a jedino što će vas smetati bit će povećana osjetljivost na uobičajene utjecaje okoline. Mogli biste kontinuiratno burno reagirati na normalne iritacije i pokazati zube tamo gdje i ne treba. Zbog svega ćete osjećati sve učinke stresa za koji ćete biti zaslužni vi sami. Vježbajte samokontrolu.

Blizanci

Blizanci

Blizanci

LJUBAV: Sve će biti onako kako vi želite, a i sami ćete se sebi dopasti. Ne provodite previše vremena pred ogledalom, jer ima toliko drugih stvari na koje biste zajedno s voljenom osobom željeli stići. Drugi dio mjeseca donosi nešto mirniju sliku, no ništa manje skladne odnose. Oni koji su još sami neka slobodno izalze što više, jer imaju elike šanse da privuku osobu suprotnog spola.
POSAO: Za vas neće biti problema ni u poslovnom svijetu, cijeli ovaj mjesec. Radit ćete zaista s lakoćom, a najdraži će vam biti poslovi vezani uz kontakte, ljude, izražavanje i putovanja. U takvim vrstama profesija bit ćete primjer drugima kako treba raditi. Iako će vaš vladar Merkur do 20.-tog biti retrogradan i činiti vas spetljanijim nego inače, vi ćete ipak uspijevati nadilaziti njegove zamke i peripetije, te se na pravi žonglerski način spretno izvlačiti i iz naizgled najnezgodnijih situacija. Bit će to prezentacija nevjerojatne vještine i lukaovsti kakva priliči samo vama.
ZDRAVLJE: Pred vama je odličan mjesec u kom ćete vi biti u odličnom stanju. Jedino biste povremeno mogli biti previše brzi, prepoletni i prenepostojani u akcijama, pa da se zapetljate u svojim paralelnim aktivnostima. Posljedica može biti blaža nervoza, no ništa opasno po zdravlje. Šetnje na zraku i ispravno disanje za vas su uvijek dobrodošli.

Rak

Rak

Rak

LJUBAV: Do 19. ćete sanjati i zamišljati, a nakon tog datuma vi ćete s riječi preći na djela, bar kad se radi o ljubavnom životu. Nekima će doduše same prići osobe suprotnog spola i pokušati ih osvojiti. Oni koji su u vezama provest će lijep mjesec koji će imati skalu od intimističkih ozračja, pa sve do onih bombastičnih na nekoj od prvih ljetnih zabava.
POSAO: Mjesec koji je pred vama bit će odličan za sve one Rakove i Račice koji se bave umjetnošću ili nečim kreativnim, a kojih sigurno nije malo. Imaginacija i inspiracija bit će vam na zavidnoj visini, pa se pobrinite da sve svoje ideje pospremite barem u tekicu, ako ih već ne možete odmah realizirati. Pravni aspekt posla i dalje će u nekim fazama biti upitan, pa uvijek potražite savjet pravnog stručnjaka i držite se legalne procedure. Većina vas imat će potrebu da doprinese estetici i ugodnosti u svom radnom okruženju, a kod nekih će se to pokazati kao silna potreba da pođu na more. Posljednji tjedan u mjesecu vi postajete potpuno svjesni svojih mogućnosti i radite u skladu s njima. Dopuštate sebi da budete ono što jeste. U isto vrijeme pojačavate napore kako biste dodatno zaradili, no i ovdje je važno da pošteno dogovorite sve detalje oko plaćanja, kako se poslije ne biste osjećali prevareni.
ZDRAVLJE: Iz prosječnog stanja i relativno solidne forme, vi ćete krajem mjeseca doći na svoje, napuniti se energijom i poboljšati kako svoj izgled, tako i tjelesno stanje. Detalj na koji pripazite: ne čačkajte previše po svojoj podvijesti, jer biste mogli izazvati nezgodne reakcije. Što ste zaboravili i potisnuli, neka tamo i ostane.

Lav

Lav

Lav

LJUBAV: Pred vama je dobar mjesec u kom će veze opstati, a vi ćete izgarati za voljenu osobu. U već uhodanim odnosima neće biti većih pomaka, osim što ćete vi, kao i uvijek, pridonijeti svemu nekom predstavom kako biste zadivili (po tko zna koji put) voljenu osobu. Možda to neće ni biti loše, kako biste unijeli malo svježine u kolotečinu. Oni koji su još sami, bit će skloni isticati svou osobnost i to koji put i na agresivan način, a ovisno o osobi koju osvajaju, njoj će se to ili svidjeti ili neće. Budite ono što jeste i osvanite u narančastoj košulji havajskog stila.
POSAO: Čim zasja sunce, vama se živi život, a posao je samo dio njega. Većinu ovog mjeseca bit ćete prilično neformalno raspoloženi i ponašati se poput pravog zafrkanta koji zabavlja svoje kolege ili pak prebacuje poslove na njih. Kao centralna figura koja šarmira sve oko sebe, vama progledavaju kroz prste, dok se ludo provodite za vrijeme radnog vremena. Drugim riječima, nećete baš biti udarnički raspoloženi, no ako vam je posao vezan uz zabavljačke ili slične djelatnosti, pokazat ćete se kao pravi profesionalac.
ZDRAVLJE: Zbog Marsa u vašem znaku bit ćete cijelo vrijeme aktivni više nego inače, pa će stalno nad glavom visiti opasnost od prenaprezanja. Ovaj mjesec važno je da redovno spuštate loptu i da se prisilite da nakon aktivnosti stanete i odmorite. Pa makar i rekreativno. U protivnom, srce bi moglo jače zalupati.

Djevica

Djevica

Djevica

LJUBAV: Sitna nervoza ii tupost u odnosu mučit će vas i činiti nezadovoljnijim nego inače, i to sve do oko 19. u mjesecu. Budite strpljivi i ne zahtijevajte previše. Ako ništa drugo, bar neće biti otvorenih svađa. Nakon 19. stvari se popravljaju, vi postajete ljubazniji, a partner (parnterica) vas opet gleda s ljubavlju. I samci će uvidjeti da se strpljenje isplati.
POSAO: Prvi dio mjeseca radti ćete poput crnca i to na zahtjev svojih nadređenih, a protiv svoje volje, ili bar s manje volje nego inače. Zbog svega ćete prigovarati svemu i svačemu i kad god stignete, pa ćete svoje radno okruženje čiti još težim i turobnijim nego što ono realno jest. Pomirite se da je onako kako jest, te da iz svoje kože ne možete izaći, te pokušajte i u onim malim sitnicama vezanim uz vaš posao naći zrnce zadovoljstva, i to zato da sebi olakšate. Poznati ste kao vrijedna osoba, pa imajte to na pameti kad bude trbalo potegnuti. Posljednji tjedan u mejsecu mogi biste dobiti i zasluženu nagradu ili osjetiti zadovoljstvo kao posljedicu dobro obavljenog posla.
ZDRAVLJE: Prvi dio mjeseca osjećat ćete se zabrinuto, tužno, pa ćete biti skloni depresijama i melanholiji. Također ćete analizirati stvari u dubinu i to one koje i nisu važne, a to će vas dodatno živcirati iznutra. Drugi dio mjeseca donosi nešto povoljniju situaciju, vi se malo smirujete, a osjećate se sve bolje nakon 20.-tog. Općenito bi bilo dobro da od muhe ne pravite slona i da se pokušate opustiti. Vjerujte u humor.

Vaga

Vaga

Vaga

LJUBAV: Bit ćete u dobrim odnosima s voljenom osobom većinu ovog mjeseca. Još će vam samo nedostajti ruža u ruci, a ponekom i u ustima. Neće se događati ništa spektakularno, no mir i sklad koji ćete osjetiti bit će vam sasvim dovoljna zadovoljština da nastavite dalje. Nakon 19. zadovoljstva će biti nešto manje, no neće biti ni većih problema. Sve ćete nadilaziti uspješnom komunikacijom s voljenom osobom. Razumijevanje će biti na natprosječnoj razini.
POSAO: Dobri i novi planovi i zanimljivi poslovni potezi odvijat će se u vašoj glavi. Bit ćete prepuni ideja i teško da ćete stići sve pokrenuti. Zato bi bilo dobro da neke arhivirate za kasnija manje inspirativna razdoblja. Također ćete komunicirati s lakoćom, pa čak i kad naiđete na prepreke, lomit ćete ih ljubaznošću i šarmom. Mnogi će pokrenuti odnose s inozemstvom ili bar uspostaviti neke nove relacije i mogućnosti na tom planu. Posljednja trećina mjeseca donosi stabilizaciju i vaše djelomično opuštanje zbog uspješno obavljene faze u poslu, no komunikacije će se nastaviti i dalje, i to jednakim intenzitetom.
ZDRAVLJE: Mjesec koji je pred vama donijet će vam priliku da još više popravite svoje zdravstveno stanje i to putem rekreacije i sporta. Druženja s drugim ljudima ispunjavat će vas i punit ćete se poput baterije. Tek potrkaj mjeseca ojećat ćete blaži umor, no energija će vas i dalje dobro služiti.

Škorpion

Škorpion

Škorpion

LJUBAV: Prva polovina mjeseca mogla bi se opisati kao srednja žalost. Vi ćete stalno željeti nešto promijeniti, no nećete znati kako. Iako stvari ne stoje loše, nisu ni blizu onome kako vi zamišljate da veza treba biti. Nakon 19. odjednom stvari kreću na bolje, vi se opet gledate s ljubavlju, ali i dalje vas drži impuls da stvari dovedete u red. Pustite neka vrijeem radi za vas i suzdržite se od nepotrebnih akcija. Samci imaju veće izglede za ljubav u posljednjoj trećini mejseca, iako ni vrijeme prije nije loše.
POSAO: Vjerojatno je da ćete zaključiti kredit ili dogovor oko sponzoriranja povezanog s vašim poslovnim planovima razvoja. Bit će i onih Škorpiona i Škorpionki koji će pažljivo vagati da li da promijene radnu sredinu ili posao. Cijela situacija bit će pomalo pod naponom, a vi ćete osjećati dodatni stres. Ne donosite odluke naprečac, jer postoji opasnost da prenaglim djelovanjem učinite sebi štetu. Zato mjerite tri put prije nego li izrazite svoje mišljenje i stav, a još više ako se trebate odlučiti za promjenu. Sve je moguće i otvoreno je još uvijek. Ako niste sigurni, pričekajte posljednju trećinu mjeseca kad će stvari biti malo jasnije, no i tada prespavajte prije nego krenete u nešto novo.
ZDRAVLJE: Utjecaji na vaše zdravlje su mješoviti, no uglavnom dobri. Jedina smetnja bit će sklonost ljutnji i živciranju i to tamo gdje to zaista nije potrebno. Tako biste sami sebi mogli uprskati inače solidno stanje. Ipak, posljednji tjedan donosi opće poboljšanje i bolju samokontrolu vaših ispada.

Strijelac

Strijelac

Strijelac

LJUBAV: Do 19. ćete proći sve vrste nesporazuma i nerazumijevanja s voljenom osobom, pa su izgledne najneobičnije peripetije i zavrzlame koje će unijeti nervozu i nepovjerenje u vaš odnos. Ako to izdržite, i to uz pomoć tolerancije, ljubavi i strpljenja, poslije 19. stvari se počinju popravljati i to postepeno. No ni tad ne upotrebljavajte suvišne riječi. Bolje zagrljaj u tišini, nego niz zbrkanih riječi. Isto vrijedi i za samce.
POSAO: Cijeli mjesec bit će obilježen velikim analizama, procjenama i kalkulacijama oko novih-starih partnera u poslu. I baš kad vam se učiniti da je to to, opet ćete sve okrenuti naglavačke i početi s analizama od početka. Ovo bi se djelomično moglo protegnuti i na idući mjesec, a da još ni tad ne budete sigurni s kim ćete zapravo surađivati. Ako vam bude zaiste dosta, pođite na odmor i odgodite potrebne odluke. Iako nećete biti previše umorni, sigurno je da ćete kraj mjeseca dočekati prilično izživcirani zbog toga što zbog vanjskih utjecaja ne možete stvari privesti kraju. Neka vam utjeha bude misao da ovaj put ne ovisi sve samo o vama. Ako ste učinili baš sve što je u vašoj moći, možete biti mirni.
ZDRAVLJE: Moglo bi se reći da ćete prvu polovinu mjeseca biti u komi koju ćete uspješno nadilaziti filozofskim stavom i ignoriranjem tekućih zdravstvenih smetnji nastalih zbog malo manjeg imuniteta. Osim sitne nervoze koja će potrajati većinu mjeseca, njegov drugi dio donosi ipak malo bolje kondicijsko stanje, pa se može reći da ćete s magaraca doći na konja, i to na ponija.

Jarac

Jarac

Jarac

LJUBAV: Veze će se održavati smireno i uhodano, a vi ćete u miru uživati zajedno s voljenom osobom. Bavit ćete se hobijima i sitnicama koje život znače, te ne jednostavan način jedno drugome izražavati ljubav. Poslije 19. bit će malo manje sklada, no neće se događati ništa opasno. Samci će biti uporni i optimistični, te će malim stvarima pridobivati osobe suprotnog spola.
POSAO: Radit ćete više nego inače i s velikom voljom ispunajvati i premašivati norme, a kvalitet obavljena posla neće biti upitan. Ništa vam neće biti teško, pa će drugi ostati zatečeni vašom sposobnošću orgnaizacije, radnih navika, profesionalizmom i svim ostalim. Pazite da im ne nabijete komplekse ili da vam ne zavide. Zlobnici bi vam možda i poželjeli nešto podmetnuti, no uz Jupiter u vašem znaku sve će se njihove nečasne namjere izjaloviti. Nemate brige. Ono što trebate odraditi, odradit ćete i više nego dobro, a poslejndji tjedan u mjesecu bilo bi dobro da malo stanete, jer će vam možda i spontano doći potreba da se malo odmorite.
ZDRAVLJE: Bit ćete u formi većinu ovog mjeseca, a sami ćete voditi brigu o prehrani više nego inače. Neki će se odlučiti ostaviti loše navike poput pušenja, žestokih pića ili sličnog. Kraj mjeseca donosi redovni period nešto manjeg imuniteta, no uz istovremenu podršku planeta iz zemljanih znakova, vi ćete se i s tim nositi vrlo dobro.

Vodenjak

Vodenjak

Vodenjak

LJUBAV: Iako ćete se vi truditi da se zabavljate pod svaku cijenu, u svim tim tulumima bit će i zrno provokacije koja će vas dovoditi do stanja ljutnje. Zato vam je važno da uspostavite samokontrolu nad sobom i budete maksimalno tolerantni prema partneru (partnerici), čisto zato da vam ne pokvari inače dobro raspoloženje. Tako ćete balansirati većinu mjeseca. Pa ako vas sve to i malo izmori, vidjet ćete da je bolje suzdržati se od svađe, nego joj dopustiti da se razvije. Isto vrijedi i za one koji su još sami.
POSAO: Ovo nije mjesec u kom ćete se pokazati kao veliki radnik, no jest mjesec u kom biste se mogli pokazati kao vrlo zabavna osoba, spremna na druženja s drugima, no i osjetljiva kad su u pitanju iritacije od strane drugih. Mnogi Vodenjaci i Vodenjačice doći će u situaciju da pokažu njima svojstven kapric, zbog čega bi se mogli zamjeriti i nekim kolegama na poslu. Tim više što im se objektivno većinu mjeseca neće dati raditi, ne bi bilo dobro da budu i kapriciozni. Oni manje ljuti i manje ludi, pokazat će svoju bolju stranu tako da zabave suradnike, a nisu isključena ni izrugivanja šefova. Kako su po prirodi uvijek u opoziciji, u ovome će biti vrlo uvjerljivi. Ako ih šef ne ulovi.
ZDRAVLJE: Prva polovina mjeseca davat će vam snagu da izgurate sve peripetije i sukobe koji će se uglavnom manifestirati kroz nervozu, svađe ili lutnju, a onda dakako i stres. U drugom dijelu mjeseca imat ćete manje snage, pa je važno da vodite računa o samokontroli kako vas okolnosti ne bi prečesto izbacivale iz takta. Također pazite da zbog stresa ne zaradite i neku infekciju kao posljedicu istog. Općenito, odmarajte svoje živce kad god možete.

Ribe

Ribe

Ribe

LJUBAV: Ako ste u vezi, pokušajte održavati postojeće stanje bez prevelikih očekivanja, a po potrebi se i povucite i osamite. Nakon 19. stvari kreću na bolje, vi i voljena osoba opet se gledate s ljubavlju, no komunikacija još neće biti na potrebnoj razini. Zato ljubav pokažite djelom, a riječi zauzdajte. Tako ćete proći najbolje. Isto vrijedi i za samce.
POSAO: Dobar dio mejseca mučit ćete se kako da odradite onaj minimum koji trebate odraditi, a učinkovitost će vam biti u padu. Možda biste zaista trebali razmisliti o kraćem odmoru ili pospajati praznike koje možete, pa se malo povući u svijet vlastitog doma. Tu ćete se osjećati najugodnije. Nervoza i trzavice činit će vas nezahvalnim suradnikom, pa su moguće i greške u radu. Zato svaku stvar provjeravajte dva put, kako vam poslije ne bi bilo žao. Ipak, posljednja trećina mjeseca donosi povratak snage i volje za rad, no ono što će ostati, bit će i dalje nepreciznost i sklonost nervozi. Uz dobru samokontrolu i samoprovjeru, izdržat ćete.
ZDRAVLJE: Letargija, melanholija, depresivna raspoloženja i uopće neraspoloženja, bit će obilježja prvog dijela mjeseca. Svemu će se pridružiti i nervoza koja će vas pratiti cijeli mjesec. Ipak, posljednjih desetak dana, vi ćete imati više snage i pokrenuti se, osjećajući se sve bolje i bolje. Lakše ćete se nositi sa svime, dok će u isto vrijeme tegobe i brige biti nešto manje.

Izvor: Horoskop.hr
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se