Mjesečni horoskop: Horoskop za mjesec kolovoz 2008. godine

Piše: CroModa.com/Horoskop.hr
Objavljeno 12.08.2008.

0

Ovan

Mjesečni horoskop: Horoskop za mjesec kolovoz 2008. godine. Ovan, bik, blizanci, rak, lav, djevica, vaga, škorpion, strijelac, jarac, vodenjak, ribe...

Mjesečni horoskop: Horoskop za mjesec kolovoz 2008. godine

Ovan

Ovan

LJUBAV: Prvi tjedan obećava vrlo skladne osobne odnose u kojim obje strane uživaju. Nastavak mjeseca bit će također kvalitetan kad se o ljubavi radi, no stil kojim ćete izražavati ono što osjećate, bit će diskretniji i manje otvoren. Veze će se ustabiliti. Nakon 20.-tog počinje opet izazovno razdoblje kad su moguće manje trzavice ili neslaganja između vas i voljene osobe. Samci najviše šanse za upoznavanje imaju u prvom tjednu, srednje sredinom mjeseca, a manje u posljednjih desetak dana.
POSAO: Kako mjesec bude odmicao, poslovne mogućnosti će se zahuktavati, a vi postajati sve više i više angažirani na radnom mjestu. Na kraju nećete moći disati od posla, jer će se toliko planeta sjatiti u vaše polje službe, da je malo vjerojatno da biste pošli na godišnji. Zato iskoristite svaki trenutak za opuštanje i predah, jer će vam svakako dobro doći. Ne propuštajte vikende, te organizirajte barem kratke izlete. To da ćete raditi za dvoje, a vjerojatno i prekovremeno, gotovo je izvjesno. No ni rezulatati neće izostati.
ZDRAVLJE: Većinu ovog mjeseca imat ćete podršku planeta kad se radi o vašem fizičkom i zdravstvenom stanju. Manji problemi mogući su s probavom (crijeva), no uglavnom blažeg i prolaznog karaktera.

 

Bik

 

Bik

Bik

LJUBAV: Početak mjeseca bit će obilježen općim stanjem konfuzije i neraspoloženja u privatnim odnosima. Od drugog tjedna u mjesecu vi polako dolazite na svoje, vraća vam se vjera u ljubav, a i partner (partnerica) vas opet gleda s povjerenjem. Pa iako nećete biti u najsavršenijoj ravnoteži, ipak ćete uskladiti svoje odnose. Tako ćete provesti ostatak mjeseca. Oni koji su još sami, neka krenu u osvajanja nakon 7. 8., jer im je od tog datuma Venera dobro postavljena.
POSAO: U duši ćete biti posvećeni kući, domu i opuštanju u takvom okruženju. Mjesec je idealan za godišnji odmor, a ako već morate raditi, budite profesionalni. Oni čija je profesija povezana sa sportom, pedagogijom ili zabavljačkim djelatnostima, imat će velik broj ponuda ili zadataka. Ostali će se prema poslu odnositi rekreacijski, a najbolje će im biti kad se vrate kući u mir svoja četiri kućna zida. Posljednjih desetak dana u mjesecu donosi i povećane aktivnosti na radnom mjestu, što god da radite.
ZDRAVLJE: Dvije pomrčine (1. i 18. u mjesecu) u izazovnim znacima (Sunčeva u Lavu i Mjesečeva u Vodenjaku) na vaš znak, učit će vam ovaj mjesec napornim i zahtijevati od vas dosta izdržljivosti. Unutrašnje stanje bit će obilježeno neraspoloženjima koja ćete nadilaziti dovoljnom količinom energije koju će vam davati podrška planeta dobro postavljenih prema vašem znaku. Tako ćete i u zdravstvenom stanju balansirati.

 

Blizanci

 

Blizanci

Blizanci

LJUBAV: Ako nekome želite iskazati svoju naklonost, učinite to što prije, već počekom mejseca, jer su vam prilike za ljubav povoljne prvi tjedan. Nakon toga sve pomalo jenjava, vi se okrećete svom unutrašnjem svijetu, ponašate pomalo pustinjački ili vam slabi interes za ljubav. U vezama će u to vrijeme doći do blaže monotonije ili sličnog nerazumijevanja između partnera. Uz malo manja očekivanja, možete održavati korektne odnose.
POSAO: Sve što se tiče korespondencije i komunikacije uopće, bit će vaši aduti tokom većine mjeseca. Tu ćete pokazati svoj talent i dokazati radne sposobnosti. Sve ostalo bit će neujednačeno i pomalo problematično, pa vam savjetujemo da se držite one – radim ono što znam najbolje, a to su kontakti, izražavanje i komunikacije. Ostalo nastoje minimalizirati ili ako možete, izbjeći. Tako ćete drugima pokazati samo svoje svijetlo lice, a ako i učinite neku grešku na drugom području, tad ona neće toliko stršiti.
ZDRAVLJE: Utjecaji su mješoviti. S jedne strane, stellium planeta u Djevici oduzimat će vam energiju i snagu, dok će tranziti po Lavu pomagati da inteligentnim potezima održavate ravnotežu. Uglavnom ćete se snalaziti, a najveća boljka bit će nervoza i slab imunitet.

 

Rak

 

Rak

Rak

LJUBAV: Pred vama je miran mjesec kad se radi o osobnim odnosima. U njemu neće biti nekih velikih pomaka ili promjena. Oni koji već jesu u vezama, uživat će u nježnostima i mirnoći svoje veze, a komunikacija između vas i voljene osobe će se produbiti i intenzivirati. Oni koji su još sami, na vrlo ležeran način pristupat će osobama suprotnog spola i zbog tako neopterećujećeg pristupa, imat će i više šansi za uspjeh.
POSAO: Početkom mjeseca moguća je promjena u načinu ili stilu zarađivanja novca. Možda ćete sklopiti povoljniji ugovor, no provjeravajte i dalje pravni aspekt stvari. Tokom mjeseca bit ćete vrlo angažirani kroz brojne kontekte, dogovore i komunikacije s poslovnim suradnicima, a mnogi od vas poći će i na poslovno putovanje. Na istom će doživjeti niz burnih događaja, kako poslovnih, tako i onih općih, nazovimo ih rekreacijskih. U svakom slučaju vratit ćete se puni dojmova. Praktičniji od vas, znat će spojiti ugodno s korisnim. Drugim Rakovima i Račicama ovo se može manifestirati kao posjet brojnih rođaka koji će ih potpuno okupirati u nadolazećim danima. Također može biti i obratno, tj. da oni otputuju k rodbini koju nisu dugo vidjeli, te da tamo dožive upečatljive doživljaje.
ZDRAVLJE: Dobro ćete se osjećati većinu ovog mjeseca.

 

Lav

 

Lav

Lav

LJUBAV: Prvi tjedan u mjesecu još ćete šarmirati sve oko sebe, a svi u vezama proživljavat će pravu renesansu. Neki će početkom mjeseca donijeti i važne osobne odluke, vjerojatno na vlastitu radost. Od drugog tjedna počinje malo mirnije razdoblje, no ništa manje kvalitetno. Veze će postajati uhodanije, a vi u njima spokojniji. Sve će teći nekako sigurno. Oni koji su još sami, najprivlačniji će biti prvi tjedan, a ni ostali tjedni u mjesecu neće im biti loši, bar kad se radi o ljubavnim prilikama.
POSAO: Većinu mjeseca sve teme vrtit će se oko novca i načina zarađivanja istog. Vi ćete biti jedan od glavnih kreatora ili managera kad se radi o spomenutoj temi. Odlično ćete surađivati sa suradnicima na poslu, a posebno je dobro aspektirana suradnja s podređnima. Na vrlo precizan način provest ćete zamišljeno u djelo, a onda ni rezultati neće izostati. Što se novca tiče, način na koji ćete ostvariti profit uključivat će ovaj put sve – inteligenciju, spretnost, šarm, diplomaciju, snagu, napore, izdržljivost i strpljenje. Zvuči suludo, no sve to uložit ćete kako bi povećali prihod tvrtke.
ZDRAVLJE: Osjetljiviji dio tijela ovaj mjesec i dalje će vam biti grlo i područje vrata. Zaboaravite ledene napitke. Ostalo je u redu.

 

Djevica

 

Djevica

Djevica

LJUBAV: Iako ćete već od samog početka mjeseca mnogima biti vrlo atraktivna osoba koja svojom pojavom donosi samo markantne stvari, od drugog tjedna stelliumu planeta u vašem znaku pridužit će se i Venera, pa dani postaju idealni i za ljubav. U vezama ćete vi biti ona osoba koja će apsolutno dominirati, a oni koji su još sami, imat će brojne prilike da ostave dojam na osobe suprotnog spola. Ovako intenzivno razdoblje učinit će vas jednom od najtraženijih osoba u društvu, pa iskoristite takvo stanje ako više ne želite biti sami. Sve će vam biti pod nogama. I tako cijeli ovaj mjesec.
POSAO: Slobodno možemo reći da ćete ovaj mjesec vi biti osoba koja će biti u centru pažnje mnogih svojih suradnika, a sve vaše sposobnosti imat će priliku doći do izražaja. Što god da radite na poslu, vi ćete biti žarište kroz koje će se prelamati razni interesi, a nitko vas neće moći ne primijetiti i ne zapamtiti. Zato, ako imate planove i ambicije, iskoristite ovako markantan period za napredovanje ili dogovaranje onog što ste oduvijek željeli.
ZDRAVLJE: Mnogo planeta sastat će se ovaj mjesec u vašem znaku, pa ćete biti pod povećanim pritiskom. S ogromnom količinom energije s kojom ćete raspolagati, vi ćete biti vrlo aktivni, a u svemu postoji opasnost od pretjerivanja, pa pazite da ne pregorite.

 

Vaga

 

Vaga

Vaga

LJUBAV: Možete očekivati miran mjesec i skladne privatne odnose. Iz faze prijateljskog stava, vi ćete tokom drugog tjedna ući u vrlo maštovitu fazu ljubavnih odnosa, a ona će potrajati cijeli ovaj mjesec. Voljenu osobu mogli biste stalno iznenađivati neobičnim idejama, organizacijom događaja koje rijetko tko može osmisliti, a pokazat ćete se i kao pravi kreativac kad se radi o izražavanju nježnosti. Oni koji su još sami, neka zaigraju na kartu umjetnosti ili pozovu osobu koja ih zanima na neko estetsko mjesto.
POSAO: Nonšalancija i nekonvencionalnost bit će glavna obilježja ovog mjeseca. Vaš pristup radu bit će onaj pravi ljetni, pa će mnogi uveseljavati kolege poslu. Drugi će rado poći na zanimljiv godišnji odmor. Najgore će proći one Vage koje imaju strogog šefa, jer taj neće razumjeti njihovu trenutnu fazu. Možda i njega omekšate svojim šarmom ili nekom šalom. Vage koje se bave umjejtnošću ili im je krakter posla vrlo kreativan, imat će izrazito velika i bogata nadahnuća, pa će neki od njih stvoiti prava remek djela. Tako će biti cijeli ovaj mjesec.
ZDRAVLJE: I dalje će u centru pažnje (što se zdravlja tiče), biti vaš psihički svijet, a iz podsvijesti će izranjati sve i svašta. Također su mogući vrlo živi i upečatljivi snovi koji bi mogli utjecati na vaše raspoloženje i psihičko stanje. Na primjer, možete se probuditi kao da vas je netko izubijao, ili obratno, kao da ste bili u raju. Nije isključena ni nesanica, noćne more ili slično.

 

Škorpion

 

Škorpion

Škorpion

LJUBAV: Prvi tjedan u mjesecu trpjet ćete izazovne aspekte na vaš privatni život, pa se nastojte primiriti i budite stpljivi. Tako ćete najbolje dočekati drugi tjedan, kad počinje i znatno bolje ljubavno razdoblje. U veze se polako vraća sklad, a vi i voljena osoba opet nalazite prave izraze nježnosti i strasti. Uz vaše povremeno subljektivno neraspoloženje, koje će potpuno nestati poslije 20.-tog, vi ćete održavati dobar balans u svom odnosu. Posljednja trećina u mjesecu obećava i ležernije osobne odnose, kad vam formalnosti više nisu važne, a vi i partner (partnerica) se konačno možete opustiti.
POSAO: Početkom mjeseca bit ćete u poziciji da razmotrite važnu odluku povezanu s vašim statusom i kaijerom. Ne morate reći ni da, ni ne, ako niste sigurno da je to to. Dugoročno stojite dobro, pa ako trenutno ne prepoznajete što je najbolje za vas, ne morate ni reagirati. Većinu mjeseca zbrajat ćete plodove i rezultate svog doadašnjeg rada i raditi malu inventuru. Bit će to priprema za dalje. Mnogi će se uspjeti opustiti, možda ne sasvim, no godit će im pomalo nefomalan ljetni stav i na radnom mjestu. Tako će provesti većinu ovog mjeseca, a najbolje će se osjećati s prijateljima poslije radnog vremena.
ZDRAVLJE: Mjesec će biti „šaren“, a vi čas ovako, čas onako. Pomrčine početkom i sredinom mjeseca u vama neprijateljskim znacima činit će vas razdražljivom osobom, no imat ćete i podršku nekih planeta koje će vam pomagati da na razborit i analitičan način nadvladate opisana stanja. Fizički aspekt je u redu, osim malo slabijeg imuniteta.

 

Strijelac

 

Strijelac

Strijelac

LJUBAV: Početak mjeseca bit će obećavajući za ljubav, pa se potrudite otvoriti svoje srce i pokazati što osjećate. Od drugog tjedna u mjesecu počinje manje povoljno razdoblje kad ćete imati ili manje prilika za ljubav, ili vam stvari jednostavno neće uvijek ići od ruke. To ne znači da će biti sukoba u vezama, nego one više neće biti tako intenzivne ili skladne. Uz toleranciju, vi ćete održavati svoje odnose na korektnoj razini. Oni koji su još sami, neka odmah krenu u akciju, jer za to najviše šanse imaju početkom mjeseca.
POSAO: Većinu mjeseca vi ćete balansirati između svojih ideala i pritiska nadređenih koji će vas grubo vraćati u realnost. Ono što ćete morati odraditi, morat ćete, i nećete moći ni lijevo, ni desno. Disciplina koja će se tražiti od vas teško će vam padati, pa ćete svako malo bježati u svoj svijet misli, ideja i snova. Tako ćete održavati ravnotežu i onda se opet iz onog gornjeg ili unutrašnjeg dalekog svijeta, spuštati u vama manje drage prizemljene varijante. Pobrinite se da redovno napunite baterije (snom i odmorom), jer će vam enegije nedostajati većinu mjeseca.
ZDRAVLJE: Prve dvije trećine mjeseca nekako ćete balansirati između loših i boljih utjecaja i dovoditi se u red. No posljednja trećina mjeseca obećava priličan pad energije i imuniteta, a svemu će se pridružiti i nervoza. Odmarajte kad god možete i ne uzimajte stvari previše k srcu.

 

Jarac

 

Jarac

Jarac

LJUBAV: Pred vama je vrlo lijep mjesec u ljubavi. Počet će tiho i diskretno, a onda će se, kako mejsec bude odmicao, razvijati u sve snažniju, strastveniju i dublju vezu. Oni koji su već vezani, proživljavat će nešto slično u već postojećem odnosu. Krajem mjeseca vi ćete biti vrlo sretna i ispunjena osoba, kad se radi o privatnom životu. Sve opisano dakako da vrijedi i za one koji su još sami.
POSAO: Znate što želite, kao i uvijek. Ako ste se odlučili za promjenu povezanu s poslom, dobit ćete odmah priliku da je i ostvarite. Nastavak će obilježiti razvoj situacije povoljan za vas, pa je na vama samo da predano radite, što vi ionako i volite. Mnogi će otvoriti kanale za suradnju s inozemstvom ili će biti u poziciji da se povežu s istim. Neki će se odlučiti za stipendije ili stručno usavršavanje, dok će biti i onih koji će na toliko točan način provesti svoje ideje u djelo, da će zadiviti sve oko sebe. Funckionirat ćete besprijekorno.
ZDRAVLJE: Bit ćete dobro cijeli ovaj mjesec, a u posljednjoj njegovoj trećini još bolje.

 

Vodenjak

 

Vodenjak

Vodenjak

LJUBAV: Očekujte mjesec pun izazova, a jedan će biti upečatljiv već na samom početku mjeseca. Vjerojatno ćete se naći pred iskušenjem kako dalje i oboje ćete shvaćati da nešto u vašem odnosu treba mijenjati. Nakon dobre analize i preispitivanja svojih osjećaja, vi ćete odlučiti što je najbolje za vas. Od drugog tjedna počinje bolje ljubavno razdoblje, a ako odluke povezane s privatnosti prenesete u taj period, bit će vam malo lakše. Ostatak mjeseca proteći će u uhodanih odnosima, a vi ćete se truditi poštovati nov pristup o kom ste odlučili. Sredinom mjeseca (oko 18.-tog) bit ćete prilično osjetljivi zbog pomrčine Mjeseca u vašem znaku. Ne uzimajte stvari previše k srcu, a ako nadahnuća za ljubav budu povećana, to je normalno. Oni koji su još sami, tih dana osjećat će ogrmonu čežnju.
POSAO: Početkom mjeseca izbjegnite potpisivanje ugovora, te isto odgodite barem za drugi tjedan. Mjesec će biti obilježen previranjima i vašim dubokim razmišljanjima o promjenama. Vjerojatno je da ćete imati i prilike da nešto mijenjate u svom radnom okruženju, no sve trebate činiti pažljivo i razmotriti svaki svoj korak. Mnogi će osjećati prave izazove na poslu koji rade, te sve doživljavati kao pravu malu borbu. Jedino ako vam je posao takvog karaktera (policija, kriminalistika, vojska, kirurgija ili slično), onda će za vas to biti sasvim normalno, a radit ćete za dvoje.
ZDRAVLJE: Manjak energije, pad imuniteta, neraspoloženja i pomalo depresivna stanja, obilježit će ovaj mjesec. Ipak, u posljednjoj njegovoj trećini vi polako dolazite k sebi i osjećate se bolje.

 

Ribe

 

Ribe

Ribe

LJUBAV: Pred vama je mjesec pun iskušenja, pa tako i u privatnim odnosima. Stellium planeta u vama opozicionom znaku Djevice učinit će vaše osobne odnose punim izazova, a vi ćete morati sve to izdržati. Zato je najbolje da svoja očekivanja smanjite, da budete realni i da njegujete blagost i strpljenje. Na taj način, proći ćete najbolje. Sve opisano vrijedi i za one u vezama i za one koji su još sami.
POSAO: Odnosi s poslovnim partnerima bit će tema broj jedan, no u svemu će biti toliko izazova, zahtjeva i napora, da biste najradije pobjegli od svega. Budite smireni, štedite svoju energiju koje će vam nedostajati, radite pažljivo i profesionalno. Što se tiče eventualnih ugovora povezanih s poslom, razmorite sve ponuđene uvjete vrlo pažljivo i moguću odluku donesite u miru i tišini. Ako ne morate, ne potpisujte, nego si uzmite još neko vrijeme da razmislite. Jeidno ako ste potpuno sigurni da je to ono što ste željeli, onda dogovorite suradnju. Tko od vas može, neka ide na godišnji odmor, jer je ovo toliko izazovan mjesec, da je najbolje negdje se skloniti.
ZDRAVLJE: Ovo je mjesec kad će vam energija biti na minimumu, imunitet neće biti ništa bolji, a bit ćete skloni i melanholičim stanjima. Ipak, kako ćete u prvoj polovini mjeseca zaista voditi brigu o svom zdravlju i zdravim žviotim navikama, vjerojatno ćete time stvoriti rezervu ili se dovesti u takvo stanje, da lakše podnesete pritisak planeta na vaš znak.

Izvor: Horoskop.hr
Povezano