Miss Universe Hrvatske u haljini boje mora

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.11.2021.

0

Foto: Nikša Raguž

Foto: Nikša Raguž

Lijepa Ora snimila je vizuale u svom nacionalnom kostimu s prekrasnim vizurama grada Dubrovnika odakle i dolazi

70.izdanje najglamuroznijeg izbora ljepote na svijetu Miss Universe i službeno je započelo. U Izrael će u idućih nekoliko dana otputovati 78 djevojaka iz svih krajeva svijeta kako bi 12. prosinca prošetale glamuroznom pozornicom te u izravnom prijenosu na FOX TV-u pokušale osvojiti krunu najljepše na svijetu.

I Hrvatska u Izraelu, naravno, ima svoju predstavnicu, dvadesetogodišnju Dubrovčanku Oru Ivanišević, studenticu visoku čak 185 centimetara. Lijepa Ora snimila je vizuale u svom nacionalnom kostimu s prekrasnim vizurama grada Dubrovnika odakle i dolazi. Styling kose potpisuje Studio Marcela, šminku sama Ora, a fotografije Nikša Raguž. Evo što nam je ispričala naša Miss o haljini koju ekskluzivno predstavlja.

"Nacionalni kostim je izradila dubrovačka kreatorica Džemila Dilberović koja je inspiraciju pronašla u posebnoj duboko-plavoj boji mora južne Dalmacije, mora oko Dubrovnika i jedinstvenih Elafitskih otoka koji su aplicirani na haljinu.

Ora Ivanišević

Ora Ivanišević

Haljina je ručno rađena i trebalo je više od 30 dana za njezinu izradu. Nakit uz haljinu kreirala je Marina Benković iz Ateliera Pridot iz Dubrovnika", objašnjava Ora.


VIŠE O TEMAMAOra IvaniševićMiss Universeizbori ljepoteDžemila Dilberović
Povezano