Miss Universe: Hrvatica blistala u elegantnoj tamnoplavoj haljini

Piše: CroModa, Las Vegas, Zagreb
Objavljeno 18.12.2015.

165

FOTO: Miss Universe Organisation / Direkcija Miss Universe Hrvatske

FOTO: Miss Universe Organisation / Direkcija Miss Universe Hrvatske

Hrvatska predstavnica Mirta Laura Kuštan plijenila je pozornost u elegantnoj tamnoplavoj haljini s potpisom Vesne Spose

U Las Vegasu je održano preliminarno natjecanje Miss Universe 2015. Osamdeset ljepotica iz cijelog svijeta na glamuroznoj pozornici u Planet Hollywood resort i casinu natjecalo se u večernjim haljinama i kupaćim kostimima. Samo dva dana ranije sve misice imale su i razgovor sa žirijem koji je također jedan od važnijih kriterija za odabir Top 15.
Preliminarni članovi žirija u sastavu Nischelle Turner, Keiko Uraguchi, Zak Soreff, Erin Brady, Erika Albies, Julio Caro, Rocky Motwani nisu imali nimalo lagan zadatak odlučiti kojih će petnaest najljepših biti prozvano u finalu natjecanja koje će se održati za dvs dana.
Mirta Laura Kuštan

Mirta Laura Kuštan

Hrvatska predstavnica Mirta Laura Kuštan plijenila je pozornost u elegantnoj tamnoplavoj haljini Vesne Spose i cipelama Humanic te u crvenoj haljini od zlarinskih koralja na paradi nacionalnih kostima.

Protekla dva tjedna ljepoticama su prošla u znaku snimanja službenih fotografija i video priloga, brojnih evenata, imale su i humanitarnu aukciju nacionalnih poklona na kojoj je Mirta Laura Kuštan darovala vrijednu grafiku Zvonimira Mihanovića.

Miss Universe 2015. održat će se 20. prosinca u Planet Hollywood resort i casinu u Las Vegasu,  a u programu će nastupiti Seal, Charlie Puth i The Band Perry.

VIŠE O TEMAMAMiss UniverseMirta Laura Kuštanizbori ljepoteVesna Sposa
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se