Miss Sixty za proljeće/ljeto 2012: Ključ je u traperu!

Piše: She.hr, Zagreb
Objavljeno 31.01.2012.

0

Novom proljetno-ljetnom kolekcijom Miss Sixty naglašava senzualnost i originalnost, i to miješajući stilove

Glavna uloga u reklamnoj kampanji za proljetno-ljetnu kolekciju 2012. modnog brenda Miss Sixty pripala je - traperu. Odjevni komadi u plavom ili pak detalji u boji trapera, sastavni su dio kolekcije koja je namijenjena ženi koja se želi istaknuti svojim izgledom u svako doba dana.

Kampanju je predstavila prekrasna Belen Rodriguez, zaštitno lice Miss Sixtyja. Senzualno pozirajući u glamuroznim odjevnim komadima, ali i neizostavnim casual traper komadima, Selena pored modne kolekcija predstavlja i liniju modnih dodataka za topliju sezonu.

U sezoni koja tek dolazi, Miss Sixty kroz svoju kolekciju naglašava senzualnost i originalnost, i to miješajući stilove. Na ovaj način svaka žena može složiti odjevnu kombinaciju koja će odlično funkcionirati i kao dnevna i kao večernja.

Ljepota tirkiznoplave svojom svježinom lako osvaja, a ujedno - na prepoznatljivi način -  oslanja se na tradiciju branda evocirajući traper kao ključni materijal svojih kolekcija. Za uspjeh Miss Sixtyja svakako je zaslužna fantastična moć balansiranja između glamura i chic casual stila u kojem traper i T-shirt majice igraju glavnu ulogu. Moderna a senzacionalna, to je Miss Sixtyjeva djevojka.

www.she.hr


VIŠE O TEMAMAMiss SixtyBelen Rodrigueztraperproljeće
Povezano