Miss Selfridge: Proljetne haljine za svaku figuru

Piše: She.hr, Zagreb
Objavljeno 13.02.2012.

18

Haljina na jednu naramenicu upotpunjena naborima na istoj i u ružičastoj boji ne može proći nezapaženo. Za šetnju gradom idealna je lepršava haljina također na jedno rame, dok crna s bijelim detaljima, sječena u struku odiše sportskim duhom. Nijanse roze boje ovo proljeće su česti izbor u kreiranju haljina. Krojem podsjećaju na razdoblje od prije 20-ak godina, a bojom na haljine koje su nosile Barbie lutke.

Mala crna haljina je vječna, a dodatak tila na točkice daje joj poseban šarm. Bodycon zanimljivog printa u pastelnim bojama podsjeća na proljetne bezbrižne dane. Boja cigle pak idealno odgovara haljini na falde. Topliji dani se osim haljinicama mogu savršeno obogatiti i lepršavim dugim haljinama zanimljivih printeva, ali i krojeva.

Klasika skrivena iza kroja ovih triju haljina je vječna i bez obzira na koju od njih se odlučite, elegancije i atraktivnosti vam neće nedostajati. Nabori na ramenima i remen od istog materijala oko struka čine prljavo rozu haljinicu ležernom i sporty. Boja limete jednostavno je neodoljiv spoj sa krojem haljine karakterističnim za 50-e godine. Kojih desetak godina kasnije nosile su se nešto strožeg kroja poput ove u teget plavoj boji.

www.she.hrNova kolekcija haljina branda Miss Selfridge plijeni poglede pastelnim bojama, krojevima koji ističu figuru i privlačnim printevima

Izbor je uistinu velik te se u šarolikom društvancu Miss Selfridgea može pronaći haljina za sve prilike. Bilo da se spremate na večernji izlazak, trebate haljinu za obveze na poslu ili za slobodno vrijeme.

VIŠE O TEMAMAMiss Selfridgehaljinemala crna haljinanabori na ramenimapastelne boje
Povezano