Mišo Kovač o Lady Gagi: Izgledala je ružno, ali, u pičku materinu - to je to!

Piše: Nina Josipović, Zagreb
Objavljeno 21.03.2013.

176

Mišo Kovač | Foto: Screenshot / YouTube / CMC

Mišo Kovač | Foto: Screenshot / YouTube / CMC

Mišo Kovač je oduševljen Lady Gagom. Iako mu je izgledala 'ružno i bezveze', promijenio je mišljenje nakon što je pogledao njen nastup u Madison Square Gardenu.

Legendarni Mišo Kovač u mini-intervjuu za CMC (Croatian Music Channel) priznao je kako je oduševljen Lady Gagom. Kaže da mu je izgledala bezveze, ali nakon što je pogledao njen nastup u New Yorku - promijenio je mišljenje!

"Ali ima jedna pjevačica koja će biti dugo godina na vrhu, a to je Lady Gaga. Izgledala mi je ružno, bezveze, a onda sam pogledao koncert iz Madison Square Gardena, a bio sam u Madisonu uživo na koncertu Elvisa Presleyja... Gaga je izašla, opet bezveze, s onom krivom kapom; a onda je skinula tu kapu, skinula sve sa sebe pa se napokon pokazala - ljepotica! Pa je izašlo 20 crnaca, pa je ona otišla među njih... Mislim, tako su otplesali. Nije ona plesala naprijed, a oni iza nje, nego je ona plesala s njima. Strašan lom u Madison Square Gardenu! Onda je skinula znaš ono sa sebe, došla na klavir, odsvirala, otpjevala... Ja sam rekao - u pičku materinu, to je to! Trebaš vidjeti da bi nekoga ocijenio", kaže Mišo. Pogledajte video:
VIŠE O TEMAMAMišo KovačLady GagaCMCCroatian Music ChannelMadison Square Gardena
Povezano