Mirta Bagović je treća finalistica natjecanja Miss Hrvatske

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.06.2024.

0

Foto: PR Miss Hrvatske / Božidar Banov

Foto: PR Miss Hrvatske / Božidar Banov

Sedamnaestogodišnja Mirta Bagović pohađa Sedmu gimnaziju u Zagrebu, a nakon srednje škole planira upisati fakultet za prirodne znanosti

Mirta Bagović je trenirala ples devet godina, a u slobodno vrijeme bavi se modelingom. Voli učiti, družiti se s prijateljima koje jako voli, te se brinuti za svoja dva psa. Također, redovito ide u teretanu. Obožava putovanja i duge šetnje. Od stranih jezika govori engleski, a uči talijanski. Njezinom pratiljom proglašena je Karmen Čirjak koja će u slučaju da Ivana bude spriječena sudjelovati na finalu Miss Hrvatske.

Nježnu krunu od dragog kamenja Gallery Gemstone izradila je Ivana Milun koju dobiva svaka missica koja se plasira u završnicu izbora Miss Hrvatske. Svaka kruna je unikat i optočena je bojom kamena županije otkuda misica i dolazi.

Djevojke koje su se natjecale na izboru Miss Sisačko-moslavačke županije nosile su kolekciju odjeće Calico Mood i haljine Nikolina wedding store. Za frizure i šminku bio je zadužen frizerski salon Viktorija. Lijepe cvjetne aranžmane izradila je cvjećarnica Sanja. Program u kojem je nastupila Kim Verson vodio je Davor Garić.


VIŠE O TEMAMAMirta BagovićMiss Hrvatskeizbori ljepote
Povezano