Mirna Naiia Marić iz Zadra je Miss Universe Hrvatske 2020.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.03.2020.

0

Foto: PR Miss Universe Hrvatske i Cropix

Foto: PR Miss Universe Hrvatske i Cropix

Finalni izbor Miss Universe Hrvatske 2020. održan je u Studiju Anton Marti Hrvatske televizije uz izravni prijenos, bez publike

U skladu s preporukom Nacionalnog stožera civilne zaštite te mjera predostrožnosti u vezi postupanja tijekom epidemije koronavirusa Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo izbor za Miss Universe Hrvatske 2020. po prvi je puta održan bez publike.

U finalu izbora nastupilo je šesnaest finalistica iz cijele Hrvatske koje su put do titule i krune Zlatarne Dodić započele dan ranije na preliminarnom natjecanju koje je uključivalo intervju sa članovima žirija te natjecanje u kupaćem kostimu.

Najuspješnijih deset ljepotica sa preliminarnog natjecanja plasirale su se u Top 10 najprestižnijeg nacionalnog izbora ljepote i one su nastavile natjecanje za titulu najljepše predstavljajući se u dnevnim kombinacijama KiK Textilien, kupaćim kostimima Pletix te elegantnim večernjim haljinama poznate hrvatske dizajnerice Matije Vuice uz cipele svjetski poznatog dizajnera Gimmia Baldininia.

Mirna Naiia Marić

Mirna Naiia Marić

Top 5, u koji su se plasirale Mirna Naiia Marić, Valentina Jelenčić, Daria Marić, Andrea Erjavec, Zrinka Ćorić imalo je priliku odgovarati na pitanja žirija.

Pobjednica Marina Naiia voli izazove i uporno ide prema ostvarenju svojih ciljeva, a disciplina i optimizam kao i karizma i dobar duh joj pomažu u tome. Najviše voli umjetnost i dizajn, voli slikati i crtati, u slobodno vrijeme planinari i ide u teretanu.

Mirna Naiia Marić

Mirna Naiia Marić

Drugom pratiljom proglašena Andrea Erjavec iz Perušića koja se okitila i titulom Miss fotogeničnosti, a prvom pratiljom Daria Matić iz Splita.

Vrhunac izravnog prijenosa bio je trenutak kada je prošlogodišnja pobjednica Mia Rkman okrunila svoju nasljednicu Mirnu koja je kao glavnu nagradu dobila četverogodišnji dodiplomski studij ili MBA studij Zagrebačke škole ekonomije i menadžmenta u vrijednosti do 20.000 Eura.  Hrvatska Miss Universe dobila je i čast predstavljati Hrvatsku na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote Miss Universe 2020.


VIŠE O TEMAMAMirna Naiia MarićMiss Universeizbori ljepote
Povezano