MIRISNI SPECIJAL: Novi parfemi za proljeće/ljeto 2015.

Piše: A.Š., Zagreb
Objavljeno 15.05.2015.

1110

Mirisni noviteti

Mirisni noviteti

Izabrali smo za vas najbolje nove parfeme 2015. godine kako biste oduševili svojim mirisom! Donosimo 5 mirisnih kraljeva i kraljica.

Ništa nas ne veseli i ne podiže nam raapoloženje toliko kao miris novog parfema, posebno ako je on još u skladu s trendovima i sezonom.

Izabrali smo za vas najbolje nove parfeme 2015. godine kako biste oduševili svojim mirisom! Kraljevi (i kraljice) među parfemima su:

L'Extase, Nina Ricci

L'Extase, Nina Ricci

1. L'Extase, Nina Ricci. Dovoljno je pogledati reklamu s Laetitijom Castom u glavnom ulozi kako biste pročitali poruku koju nosi taj parfem. Senzualna, zavodljiva, nevjerojatno seksi - takva ćete biti ako vam se L'Extase dopadne. Guste note ambre i mošusa, dopunjenje nježnošću ružičastog papra i cvijeća, odgovorne su za zavodljivost ovog parfema.

Jeu D'Amour, Kenzo

Jeu D'Amour, Kenzo

2. Jeu D'Amour, Kenzo. Nova verzija omiljenog parfema obavija nas nježnim, puderastim velom sačinjenim iz nota nara, bijelog čaja, frezije i toplog mošusa. Nitko mu ne može odoljeti!

Le Parfum Resort Collection, Elie Saab

Le Parfum Resort Collection, Elie Saab

3. Le Parfum Resort Collection, Elie Saab. U trenu će vas u mislima odvesti na plažu i podsjetiti na more i sunce! Jedan od najboljih noviteta među parfemima u 2015. godini sadrži voćne nijanse (đumbir, mandarina), cvjetne (cvijet naranče, jasmin) i one ambre - dovoljno ih je da biste se osjetili kao da ste na odmoru!

Black Opium, Yves Saint Laurent

Black Opium, Yves Saint Laurent

4. Black Opium, Yves Saint Laurent. Ako pravila i norme nisu za vas, a buntovnički karakter i kožne jakne vaše su važno obilježlje, novi Opium kuće YSL idealan je odabir. Ovaj novi parfem, zahvaljujući kombinaciji mirisa ružičastog papra, cedra, kave i pačulija, zahtijeva od vas hrabre postupke!

Si Eau De Toilette, Armani

Si Eau De Toilette, Armani

5. Si Eau De Toilette, Armani. Prethodna verzija parfema bila je malo teška za vrući period godine, no on se toliko svidio djevojkama da ni tijekom ljeta od njega nisu odustajale. Upravo je zato Armani ispustio novu, laganiju verziju parfema Si. Isprva nas obavija voćni miks kruške i ribiza, no ubrzo se on mijenja u duboke, no u isto vrijeme nenametljive mirise ambre i mošusa. Ovaj će parfem pristajati opuštenim i samouvjerenim djevojkama.VIŠE O TEMAMAKenzo Jeu DAmourElie Saab Le Parfum Resort CollectionArmani SiYSL Black Opiumženski mirisiNina Ricci LExtase
Povezano