Mirisne preporuke slavne Kate Moss

Piše: Z.P., Zagreb
Objavljeno 19.02.2021.

0

Foto: Kate Moss za Vogue

Foto: Kate Moss za Vogue

Jedna od najpoznatijih manekenki u povijesti mode svakako je Kate Moss koja nam ovoga puta donosi neke mirisne preporuke. Evo koje parfeme koristi slavna Kate!

Ime Kate Moss poznato je čak i ljudima koji ne prate modu - ipak je riječ o jednom od najpoznatijih modela 90-ih. Bez obzira na sve minule godine, status ikone stila te popularnost  ju ne napušta. Odlučili smo otkriti koje parfeme preferira Kate, a evo što smo saznali.

Kate voli jednostavne, a seksi mirise koji se mogu nositi danju, navečer, pa čak i dijeliti sa svojim dečkom, a evo i favorita:

Jedan od dugogodišnjih favorita zvijezde je Molecule 01, Escentric Molecules. Unisex miris sastoji se od samo jedne komponente, ali na koži se razvija drveno-mošusnim koktelom. S razlogom ima status kulta.
Molecule 01, Escentric Molecules

Molecule 01, Escentric Molecules


Acqua Di Parma Colonia još je jedan parfem prema kojem Kate Moss nije ravnodušna. Kombinacija citrusa, jasmina, lavande i mošusa naglasit će opušten izgled i razveseliti u bilo kojim okolnostima.
Acqua Di Parma Colonia

Acqua Di Parma ColoniaPostoji jedan miris koji supermodel nosi navečer - Black Opium, YSL. Zvijezda priznaje da kombinacija kave, jasmina, ružičastog papra i vanilije na druge djeluje poput čarobnog napitka!
Black Opium, YSL

Black Opium, YSL
VIŠE O TEMAMAKate MossparfemiYSLAcqua di ParmaEscentric Molecules
Povezano