Miris žene: TOP 10 parfema za 2016. godinu!

Piše: Z.P., Zagreb
Objavljeno 19.02.2016.

1137

Najbolji parfemi za 2016. godinu

Najbolji parfemi za 2016. godinu

Odabrali smo niz od 10 parfema koji će vas ove godine naprosto osvojiti!

Pogledajte izbor TOP10 parfema koji će biti savršen izbor za 2016. godinu!

1. «Si», Giorgio Armani

Nije čudo da se na prvom mjestu nalazi ovaj parfema kada je on naprosto osvojio srca brojnih ljubiteljica parfema. Relativno mlad parfem dovoljno je romantičan, ali i provokativan, a krase ga note cedra, majske ruže, ribizla.

2. «Black Orhid», Tom Ford

Nedavan novitet slavnog majstora parfema Toma Forda nositeljici parfema dat će osjećaj raskoša i njege. Parfem je dubok, taman, s osnovnim notama crne orhideje i začina. Ne preporučuje se mlađima od 35.

3. «Chanel № 19»

Ovaj parfem, poznat još od 1980. godine, sasvim je prigodan i danas. Nježan je, ali ima poseban karakter. Idealan je izbor za djevojke koje su istovremeno romantične i ambiciozne. Tu su note ruže, narcise, irisa, bergamota, nerolije. 

4. «Very Irresistible L’Eau En Rose», Givenchy

Dozu strastvenosti donosi nam nova verzija parfema «Very Irresistible». Osnovna nota ruže okružena je mirisom kupine i mošusa. U parfemu se dobro spajaju toplina i hladnoća, snaga i mekoća - parfem je idealan za tajanstvene žene, ali ipak nasmiješene i strastvene.

5. «Pleasures Florals», Estee Lauder

U ovom se slatkom i veselom parfemu nalaze note mandarine i slatkog voća, liljana, jasmina, ambre i cedra. Parfem nas podsjeća na ljeto i lijep zalazak sunca.  

6. «Aqua Allegoria Mandarine-Basilic», Guerlain

Svjež, lijep i neobičan parfem idealan je za vruće ljeto. Note bosiljka osvježavaju, a mandarina će jamčiti dobro raspoloženje. Preporučujemo i parfem «Aqua Allegoria Herba Fresca» koji podsjeća na nježna ljetna jutra i travu obavijenu rosom.

7. «Black Opium», Yves Saint Laurent

Dinamičan i drzak, parfem nudi profinjenost i seksipil. Parfem potječe iz 2014. godine, no brzo je osvojio srca brojnih ljubiteljica parfema. U njemu se nalaze noze kave, jasmina, cedra, ružičastog papra, vanilije. 

8. «Narciso», Narciso Rodriguez

Ovaj nas novitet pokorava svojim notama božura, ruže, mošusa, vetivera, crnog i bijelog cedra. Idealan je za žene koje vole svoju ženstvenost.

9. «Miss Dior Blooming Bouquet», Christian Dior

Lagan i moderan, prozračan parfem. Elegantna francuska kompozicija sastoji se od naranče, mošusa, ruže, božura, dok njegovo srce čine čine note breskve i marelice. Zato je izvrstan za nježne i romantične djevojke vedrog karaktera. 

10. «Velvet Wood», Dolce&Gabbana

Ovaj uniseks parfem moderan je, jedinstven i jak parfem za žene koje su uvjerene u sebe. Idealan je za sve poslovne žene.  


VIŠE O TEMAMAparfemSiVelvet WoodMiss DiorNarcisoYSLBlack OpiumNarciso RodriguezDolce&GanabbaDiorGuerlainAqua AllegoriaArmaniGivenchyChanelTom FordBlack Orchid
Povezano