Miracle Skin 5u1: Nova Garnierova dnevna BB krema

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.10.2011.

12

Garnier Miracle Skin 5u1

Garnier Miracle Skin 5u1

S Garnierovom dnevnom BB kremom Miracle Skin 5u1 njega kože postaje učinkovitija, praktičnija i jednostavnija


Garnier ženama nudi novu generaciju proizvoda za njegu kože kojia zadovoljava 5 potreba odjednom. Nova Garnierova dnevna BB krema Miracle Skin 5u1 sa 5 trenutnih efekata: izjednačuje ten, ispravlja tanke bore i nepravilnosti na koži, oživljava ten i daje mu blistavi sjaj, 24-satna hidratacija i UV zaštita sa zaštitnim faktorom ZF 15.

S BB kremom iz Garniera, njega kože postaje učinkovitija, praktična i jednostavna. Žene imaju nekoliko posebnih potreba kada je u pitanju lice: Žele hidratizirati, ujednačiti i posvijetliti ten, prekriti nepravilnosti, smanjiti vidljivost podočnjaka i bora. Do sada su za to morale koristiti nekoliko različitih proizvoda i posvetiti značajnu količinu vremena za postizanje vidljivih rezultata na koži.

Prekriva nepravlinosti i čini ten blistavim

Jako se pazilo na teksturu pri izradi i ona je morala biti posebno lagana i ugodna na koži. S Miracle Skin 5u1 dnevnom BB kremom Garnier je uspio stvoriti formulu koja objedinjuje prirodno prekrivanje i savršenu, prozračnu teksturu ugodnog mirisa. U formulu su dodani čisti pigmenti; koji ravnomjerno raspršeni u formuli donose više sjaja i svježine prilikom nanošenja za osjećaj maksimalne ugode na koži.

Formula Garnierove BB kreme je redizajnirana, ali je istovremeno zadržala sve osnovne kvalitete: osim što blago i nježno djeluje na osjetljivu kožu, prekriva nepravilnosti i čini ten blistavim zahvaljujući laganoj teksturi koja donosi prekrivanje uz iznimno prirodan izgled.


VIŠE O TEMAMAGarnierdnevna kremaMiracle Skinblistav tenkozmetikanjega kože
Povezano